Dakar Efsanesi Diriliyor - KTM 640 Adventure
-
Reklamlar
-
Eminim ki titiz bir çalışmayla ortaya güzel bir eser çıkacaktır.
Kolay gelsin.
-
balkon çok hırpalanacak.
kolaylıklar dilerim, güzel bir uğraş.
gelişmeleri merakla bekliyoruz.
-
güzel bir proje olacak belli ki bence balkona halıfleks ser fayanslar zarar görmesin en son kaldırıp atarsın
-
Takipçiniz üstad, güzel iş çıkacak ortaya belli. Makinayı aldıgın zamanları hatırlıyorum.
Keşke ilk mesajını güncelleyebilsen, oraya eklenirdi tüm yapılanlar. Bizim forumun eksiği bu birazda.
-
Erdi 3. fotoda , o senin civciv arkadan bizlere el sallıyor. Senin başladığın bır işi, işlemi, yarı yolda bırakıp, PES EDİYORUM dediğini hiç görmedik.
Ne kadar zor, ağır olursa olsun ,sen bir çözüm yolu buluyorsun. Eminim şimdi de, başladığın bu işi , sabırla inatla , en güzel şekilde bitireceksin.
daha mühim olanı : GELECEĞİN KAMYONCUSU - MOTORCUSU nasıl, büyümeye devam mı ? Erdi'yi ne zaman emekli edecek ? Selamlarımızla.
-
Heycanla bekliyoruz . Bol şans
-
Foruma girmemde ki ana sebep böyle konular görebilmek.Bende Fazer 800 üme ufak custom çalışmalarına başlayacağım.Başarılar şimdiden
-
İyi balkonu bu işe tahsis etmene izin vermişler.Böyle işleri yapmak için yerin olacak her türlü alet edevat elinin altında olacak.Senin sanayi ile ilişkilerin yoğun.Gidip işini uyguna yaptırabiliyorsun.Ben bir grenajı söküp boyacıya götürsem kol gibi fiyat çeker bize.Bir de süründürür günlerce yapmaz parçalar kaybolur.Astarı yüzünü geçer.
Bu tür işleri kendin yapacaksın hatta başkalarına yapıp hem hobi hem ek gelir olacak.Aldığın alet edevatın parası çıkar en azından.
-
Balkona motoru nasıl taşıyacaksın merak ettim. 3-4 basamak nasıl çıkar konuları sayfalar sürüyor.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Balkona motoru nasıl taşıyacaksın merak ettim. 3-4 basamak nasıl çıkar konuları sayfalar sürüyor.
" Yanıma bi arkadaş bulup motoru eve çıkaracağım inşallah" demis, hadi bakalim :D
-
Çıkmaya çıkar heralde.Ben evdeki akvaryumu 4 kat aşağıya indirmiştim (6 kişiyle)250kg ye yakındı tekeri yok tutacak yeri yoktu.
Sonuçta kullanım için sürekli inip çıkılmaz.
-
Grenajları, çanta demirlerini, depoyu, jantları-lastiği sökerek bir nebze hafifletip daha rahat çıkarabilirsiniz motoru.
-
guven61 adlı üyeden alıntı
Eminim ki titiz bir çalışmayla ortaya güzel bir eser çıkacaktır.
Kolay gelsin.
Teşekkür ederim. İnşallah bu sefer daha titiz bi şekilde halletmeyi düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
erkanzdemir adlı üyeden alıntı
balkon çok hırpalanacak.
kolaylıklar dilerim, güzel bir uğraş.
gelişmeleri merakla bekliyoruz.
Yere keçe sereceğim. Boya işlerini zaten sanayide yapmam lazım. Evde kompresör filan yok. Olsada zımpara her yeri mahveder. Boya tozar oda çıkmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:43 ----------
F54 adlı üyeden alıntı
güzel bir proje olacak belli ki bence balkona halıfleks ser fayanslar zarar görmesin en son kaldırıp atarsın
Kayseri'den yatak fabrikasından keçe aldım. Kalın baya sağlam. Hem yağı filan emer hemde fayansa çizik vs olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
sey_47 adlı üyeden alıntı
Takipçiniz üstad, güzel iş çıkacak ortaya belli. Makinayı aldıgın zamanları hatırlıyorum.
Keşke ilk mesajını güncelleyebilsen, oraya eklenirdi tüm yapılanlar. Bizim forumun eksiği bu birazda.
Onu yapamıyoruz ne yazık ki. Otoser restore konum çöp olmuş durumda. Fotoğrafların linki kırılmış. Ve düzeltemiyorumda. Sadece yazılar kalmış.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:45 ----------
bursalıali adlı üyeden alıntı
Erdi 3. fotoda , o senin civciv arkadan bizlere el sallıyor. Senin başladığın bır işi, işlemi, yarı yolda bırakıp, PES EDİYORUM dediğini hiç görmedik.
Ne kadar zor, ağır olursa olsun ,sen bir çözüm yolu buluyorsun. Eminim şimdi de, başladığın bu işi , sabırla inatla , en güzel şekilde bitireceksin.
daha mühim olanı : GELECEĞİN KAMYONCUSU - MOTORCUSU nasıl, büyümeye devam mı ? Erdi'yi ne zaman emekli edecek ? Selamlarımızla.
O civciv şimdi kapalı garajda muhafaza altında. Ara ara müşteri çıkıyor ama satmam. Zaten ben satsam oğlum izin vermez. O benim kamyonum diyor herkese öyle anlatıyor. Baba nakliyeci olunca oda o yolun yolcusu. Ara ara garaja inip oynuyor. Fren merkezini vakit bulup değiştiremedim yoksa bi sorunu yok. Hava alırken cıvatayı kırdım. Yeni merkez aldım ama bi ara takılacak inşallah. Motora beraber biniyoruz küçük motorcu ile. Yük dağıtmayada beraber gidiyoruz bazen. Gerçi o sadece sanayide tost yeme ile ilgileniyor. Yük dağıtamazmış küçükmüş.
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
-
Fayansta çizikten ziyade derzlere leke yapacak sıvılara dikkat edin. İllaki incelticilerle temizlik yapacaksınız, çözünmüş yağ fena leke yapar ve asla çıkmaz. Bence keçenin altına sera naylonu serin, istediğiniz metre kadar alın ve hiç ayırmadan 2 kat serin (genelde boru şeklinde üretildiği için 2 kat oluyor). Birde yağmur mevsimi geliyor ona dikkat.
Kolay gelsin, kafaya koyduysanız yaparsınız.
-
CRF adlı üyeden alıntı
Heycanla bekliyoruz . Bol şans
Teşekkür ederim.
ChopperZ adlı üyeden alıntı
Foruma girmemde ki ana sebep böyle konular görebilmek.Bende Fazer 800 üme ufak custom çalışmalarına başlayacağım.Başarılar şimdiden
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
İyi balkonu bu işe tahsis etmene izin vermişler.Böyle işleri yapmak için yerin olacak her türlü alet edevat elinin altında olacak.Senin sanayi ile ilişkilerin yoğun.Gidip işini uyguna yaptırabiliyorsun.Ben bir grenajı söküp boyacıya götürsem kol gibi fiyat çeker bize.Bir de süründürür günlerce yapmaz parçalar kaybolur.Astarı yüzünü geçer.
Bu tür işleri kendin yapacaksın hatta başkalarına yapıp hem hobi hem ek gelir olacak.Aldığın alet edevatın parası çıkar en azından.
Kimseden izin istemedim. Kamyoncu olduğum için sanayide çevre zaman içinde baya oluştu. Birde sağolsunlar bazı ustalar meraklı çırak gibi olduğum için bana iş öğrettiler. Boya işini kendim yapıyorum mesela. Kamyonumuda kendim boyamıştım. Torna hariç her işi kendim yapıyorum. Torna makinam olmadığı için samimi olduğum bi tornacı var ona hallettiriyorum. Oda sağolsun beni kırmaz cins cins işlerle bile uğraşır kafa yorar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:58 ----------
espresso adlı üyeden alıntı
Motorum sınıfının en hafifi. 148 kg. Ve tek başıma kaldırabiliyorum. Ambarcı olduğum için gücüm yerinde çok şükür. Ama merdivenden tek başıma kaldıramam arkadan tutacak biri lazım. Onada adam bol zaten. Kime desem gelir el atar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------
gurcanozturk adlı üyeden alıntı
" Yanıma bi arkadaş bulup motoru eve çıkaracağım inşallah" demis, hadi bakalim :D
O iş kolay. Hiçbirşey yapamazsam asansörcü arkadaş var çağırırım iki dakka balkona kaldırıp atar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Çıkmaya çıkar heralde.Ben evdeki akvaryumu 4 kat aşağıya indirmiştim (6 kişiyle)250kg ye yakındı tekeri yok tutacak yeri yoktu.
Sonuçta kullanım için sürekli inip çıkılmaz.
Ve tekeri olmayınca daha zor onu çıkarmak.
joshua adlı üyeden alıntı
Grenajları, çanta demirlerini, depoyu, jantları-lastiği sökerek bir nebze hafifletip daha rahat çıkarabilirsiniz motoru.
Teşekkür ederim tavsiye için. Tekerlekleri üzerindeyken daha kolay olur. Bir kişi çeker bir kişi itekler öylece çıkar. Kamyona bile kaldırıp yüklemişliğim var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:02 ----------
19051919 adlı üyeden alıntı
Fayansta çizikten ziyade derzlere leke yapacak sıvılara dikkat edin. İllaki incelticilerle temizlik yapacaksınız, çözünmüş yağ fena leke yapar ve asla çıkmaz. Bence keçenin altına sera naylonu serin, istediğiniz metre kadar alın ve hiç ayırmadan 2 kat serin (genelde boru şeklinde üretildiği için 2 kat oluyor). Birde yağmur mevsimi geliyor ona dikkat.
Kolay gelsin, kafaya koyduysanız yaparsınız.
Tavsiye için teşekkür ederim. Naylon işi kafama yattı onuda yapayım. Cam balkon var zaten yağmur problem değil.
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------
Kimseden izin istemedim.
Kamyoncu olduğum için sanayide çevre zaman içinde baya oluştu. Birde sağolsunlar bazı ustalar meraklı çırak gibi olduğum için bana iş öğrettiler. Boya işini kendim yapıyorum mesela. Kamyonumuda kendim boyamıştım. Torna hariç her işi kendim yapıyorum. Torna makinam olmadığı için samimi olduğum bi tornacı var ona hallettiriyorum. Oda sağolsun beni kırmaz cins cins işlerle bile uğraşır kafa yorar.[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- .
Okan abi muhtemelen söyle demek istemiş; İyi bari eşiniz balkonu bu iş için vermiş, benimki olay çıkarırdı )))
-
Bizde teklif dahi edilemez değil düşünülemez akıldan geçirilemez ima bile edilemez.
-
-
benim balkonda böyle bir efsane olsa bu gece uyku uyuyamazdım onu sökmeden
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)