Pulsar 200 Beyaz Gösterge Nasıl Olur?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Göstergedeki mavi ya da turuncu ışıklar benim midemi bulandırıyor. Mecaz değil, gerçekten nedense kusuyorum çok bakınca. Sizin çalışma tam benlik olmuş, güzel olmuş, elinize sağlık.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Göstergedeki mavi ya da turuncu ışıklar benim midemi bulandırıyor. Mecaz değil, gerçekten nedense kusuyorum çok bakınca. Sizin çalışma tam benlik olmuş, güzel olmuş, elinize sağlık.
aynı dert bende de vardı, fakat benim gösterge eskilerden turuncu olan.
cumartesi hava yağmurlu. evde işsizlikten sıkılacağıma uğraşayım dedim.
-
ulkerhan adlı üyeden alıntı
aynı dert bende de vardı, fakat benim gösterge eskilerden turuncu olan.
cumartesi hava yağmurlu. evde işsizlikten sıkılacağıma uğraşayım dedim.
Güzel olmuş, hani benim eski tip analog göstergenin bazı kısımlarının ışıkları sönmüş ya da sönmeye yakın, belki sizin model bende de işe yarar.
-
bendeki pulsar turuncu ışıklısıydı yenileri mavi oldu.ama bir insan evladı şu beyazı yapmadı baya iyi olmuş olması gereken buymuş
-
-
Güzel görünüyor. Ben Dominar'ımda sürekli yanan mavi renkli Bajaj logosuna gelen ledin üstüne siyah bant yapıştırıp görünmesini engelledim. Bluetooth simgesi gibi önümde durmasına sinir oluyordum.
Kullanılan led kodu-ismi-modeli vs nedir? Bu bilgiyi de buraya yazarsanız uğraşacak olan için de kolaylık olmuş olur.
tarzan rıfkı adlı üyeden alıntı
bendeki pulsar turuncu ışıklısıydı yenileri mavi oldu.ama bir insan evladı şu beyazı yapmadı baya iyi olmuş olması gereken buymuş
Beyaz akşamları çok göz alabiliyor. Onun için çok tercih edilmiyor.
-
maktama adlı üyeden alıntı
Güzel görünüyor. Ben Dominar'ımda sürekli yanan mavi renkli Bajaj logosuna gelen ledin üstüne siyah bant yapıştırıp görünmesini engelledim. Bluetooth simgesi gibi önümde durmasına sinir oluyordum.
Kullanılan led kodu-ismi-modeli vs nedir? Bu bilgiyi de buraya yazarsanız uğraşacak olan için de kolaylık olmuş olur.
Beyaz akşamları çok göz alabiliyor. Onun için çok tercih edilmiyor.
hocam bu göstergeyi söken adamın elinde vakumlu lehim sökme istasyonu, smd rework istasyonu ve kaliteli bir lehim istasyonu sahibi olması gerekiyor.
bu kadar makineyi elinde tutan adam led kodlarını biliyordur heralde düşünerek yazmadım. ama yine de yazayım
lcd tarafı 1206 kullandım
dial tarafı 3528..
-
Bende mavi olanını beğenmiyorum ama benimki 2014 model sarımsı olandan o yüzden göz alıştı artık.. Bende o devir saatinin olduğu yuvarlağı boyamak istedim ama kadranın komple söküldüğünü öğrenince vazgeçtim. Güzel olmuş elinizde imkan varken bence elciklerdeki ledlerde değiştirilebilir. Gece çok güzel aydınlanıyor onlar..
Instagram: Ekremalp85
Youtube: Ekrem Alp
-
06 Aralık 2021, 12:53
tommygun adlı üyeden alıntı
Abi göstergede mavi ve kırmızı renkler sanki derinlik hissi uyandırıyor kırmızı sanki önde mavi geride gibi hele iki renk varsa o zaman göz ilerimi geri mi gidiyoruz diye mala bağlıyor.
-
08 Aralık 2021, 12:18
Ekrem_06 adlı üyeden alıntı
Bende mavi olanını beğenmiyorum ama benimki 2014 model sarımsı olandan o yüzden göz alıştı artık.. Bende o devir saatinin olduğu yuvarlağı boyamak istedim ama kadranın komple söküldüğünü öğrenince vazgeçtim. Güzel olmuş elinizde imkan varken bence elciklerdeki ledlerde değiştirilebilir. Gece çok güzel aydınlanıyor onlar..
hocam elciklerdeki mavileri seviyorum ya
turuncu yapsam ktm gibi olacak. kırmızı belki?
-
08 Aralık 2021, 13:09
Çok şık olmuş elinize sağlık
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)