yapan arkadaşlar vardı ama ilgili konuları bulamadım arama yapınca;
depoyu delip iki dirsek koyacağım fakat bu dirsekleri koyduğum zaman benzin kaçırmasını engellemek için oraya ne sürmeliyim?
macun benzini tutmuyor kaynak ince sacı deliyor
yapan arkadaşlar vardı ama ilgili konuları bulamadım arama yapınca;
depoyu delip iki dirsek koyacağım fakat bu dirsekleri koyduğum zaman benzin kaçırmasını engellemek için oraya ne sürmeliyim?
macun benzini tutmuyor kaynak ince sacı deliyor
Ben olayı anlamadım.
Depoyu hiç elleme karbüratörün üstündeki musluğun altına bir T tak oraya şeffaf hortumu bağla ucunu da artık depo kapağına mı tutturursun, gidona mı bağlarsın bir yerlere bağla depoda ki benzin seviyesine kadar yükselir zaten.
Bizim zamanımızda bir zihni sinir vardı neredense aklıma o geldi gece gece
Not: Bana kalırsa hiç yapma.
Hortumları kelepçe ile sabitlemelisin , sıvı conta gibi ürünler benzine dayanmaz , böyle bir şey deponun dışında duracağı için bence güvenli olmayacak , bir şey çarpsa yada kaza anında hortum dış etkenlere maruz kalıp sıcak motorun üzerine benzin dökülüp alevlenebilir !
Deponun tarzı önemli bir de sağlıklı bir ölçüm olacak mı o
gurcanozturk yalnız değilsin
https://www.lowbrowcustoms.com/blogs...product-review
Belki muayenede (vizede) sorun çıkabilir.
İkincisi pet şişe dayayıp benzin çekmek kolay olur. (başkaları tarafından)
Gereksiz ve güvensiz bir iş. Depoyu salla. Gelen sesi dinle.
Beyin bedava
enjektör veya karbüratör'e giden yakıt hortumu güvenlik zaafiyeti değil mi?Oradan da yakıt çalınabilir,yangın çıkabilir.
Bu başlık(DİY) altında benzer çalışmalar yapanlar vardı.Motor hareket halinde veya çalışırken yakıt ölçümü yapamıyorsunuz , aracınızda sensör veya depo müşürü yoksa her seferinde depo kapağını aç kapa yapmaktan daha kullanışlı.Eh tabi bir olayda işin görseli.Tamamen hayal gücünüze bakar.Son olarak Muayeneden geçiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)