Yamaha Rx 115 Street Tracker Çalışmam
Reklamlar
-
BloodyBaron adlı üyeden alıntı
Hazır sele üzerine kaplama yapması kolay. Ben de 80 liraya drift selesi kaplattım memnun kaldım. Ama bunda arkayı kabartma işlemi yapıldı koltuğun süngeri de elde şekillendirildi. İşçilik girince herkes tam anlamıyla yapamıyor.
Atincozkan adlı üyeden alıntı
Arka lastik, arka stop ve arka sinyal cok guzel olmus.tebrikler
Teşekkürler, farı beğenmediniz mi?
vandamme adlı üyeden alıntı
Güzel çalışma olmuş, tebrikler.
Teşekkürler.
engin_deniz adlı üyeden alıntı
ortaya gerçekten ciddi bir şaheser çıkmış. elinize emeğinize sağlık. toplam restore maliyeti ne oldu ? hesapladınızmı
Motosikletin fiyatı ve yapılan işçilikleri saymadan, alınan yedek parçalar, aksesuarlar ve yapılan işlemler 6 bin tl tuttu.
tomass adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık , çok güzel olmuş.
Gözüme takılan bir tek göstergeler oldu
Onu da değiştirseymişsiniz, 10 üzerinden 10 derdim.
Şimdi 10 üzerinden 9,5
Güle güle kullanın.
Devir saatinin telli olması, orijinalden yağ lambası olması ve istediğim gibi gösterge bulamadığım için bunu kullandım mecburi olarak. Ama değiştirilebilir.
Reklamlar
-
çok hoş olmuş elinize sağlık
-
Elinize sağlık çok güzel olmuş. Bu çalışmayı zirveye taşıyacak şey bence nardo grinin yanına kırmızı değil de haki yeşili bir şasi olurdu. Bir gün renk değiştirmeyi düşünürseniz aklınızda olsun. O kahverengi sele ve haki yeşili çok uyumlu olur.
Bir de küçük yuvarlak bir gösterge ile tadından yenmez sanırım.
-
Yorumlarınız için teşekkürler. Bunun üzerinde çok oynama yapmadan bineceğim artık. Sonrasında emeğimin karşılığını alarak satabilirsem, sırada yine bir yamaha var. WR400 street tracker yapmayı düşünüyorum. Önerileri o projede değerlendirebilirim.
-
Motor güzel olmuş elinize sağlık.
-
Selamlar herkese. Motosikletimi satıyorum. Küçük çaplı bir 4x4 projem var aradığım aracı buldum. İkinci motosiklet olduğu için bunu ilana koydum.
Videosunu izlemek isteyen olursa instagram: @sobuilt.co
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...9145025/detay/
-
ellerinize sağlık rx115 gibi ruhlu bir motoru layığı ile canlandırıyorsunuz umarım her şey istediğiniz gibi olur .
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)