Garaj yapımı ( Sokağa çıkma yasağında güzel vakit harcatan...)
-
11 Ağustos 2020, 05:09
Reklamlar
-
11 Ağustos 2020, 05:55
Tebrikler. Çok güzel olmuş. Birçok motorcunun hayali..
Maliyet kalemlerine de değinebilir misin acaba kafamızda az çok şablon oluşması açısından
-
11 Ağustos 2020, 07:32
Atatürk, Çanakkale, Deniz Gezmiş, Jack Daniel's, rakı... Tayyip bunu beğenmedi ama ben beğendim. Elinize sağlık, çok güzel olmuş.
-
11 Ağustos 2020, 08:15
garajdan çok club house havası var ama olsun güzel olmuş güle güle kullanın
-
11 Ağustos 2020, 08:37
bi yerden sonra nightclub a baglayacaksınız sandım ama sonrakı fotolarda olay toplamış
gayet güzel olmus
-
11 Ağustos 2020, 10:12
harika, tebrik ederim. baba oğul ayni hobiyi paylaşmak ve birlikte zaman geçirmek güzel olmalı
-
11 Ağustos 2020, 10:38
-
11 Ağustos 2020, 12:11
Vay be. Babanızın ellerine sağlık. Çok beğendim güle güle kullanın
-
11 Ağustos 2020, 13:10
-
11 Ağustos 2020, 13:53
Garajdan çok kulüp mekanı olmuş.Benim merak ettiğim bu kadar malzeme nerede duruyordu önceden.Benim evde 2metre akvaryum uçuş simulasyonlarınla ilgiliyim onla ilgili bilgisayar parçaları ve motor kullandığım için onun malzemeleri var.Beni yakında evden atacaklarda sizin bu kadar malzeme nereye sığıyordu.
-
11 Ağustos 2020, 14:54
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Garajdan çok kulüp mekanı olmuş.Benim merak ettiğim bu kadar malzeme nerede duruyordu önceden.Benim evde 2metre akvaryum uçuş simulasyonlarınla ilgiliyim onla ilgili bilgisayar parçaları ve motor kullandığım için onun malzemeleri var.Beni yakında evden atacaklarda sizin bu kadar malzeme nereye sığıyordu.
Aynı dert benim de başımda var. 3-5 parça bilgisayar malzemelerim var çokmuş, atılacak mıymış. Yaa koskoca evde kendime yer bulamıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------
Yaz sıcakları geçince de bira mayalamak için de güzel mekan olmuş. Fermente üzüm suyu konulu bi rbaşlık vardı sanırım orada tarifleri vardı.
-
11 Ağustos 2020, 15:56
Güzel olmuş.
Sizin oralarda 90 m2 için belediyeye ne kadar ceza ödeniyor.
Erdekte 60 m2'ye 22 bin ödedikte.
-
11 Ağustos 2020, 15:57
ilk fotoğrafı görünce iyiymiş dedim.
sonrakileri görünce imrendim :D
-
11 Ağustos 2020, 16:18
Ercument adlı üyeden alıntı
Güzel olmuş.
Ne cezası oluyor bu tam olarak?
-
11 Ağustos 2020, 17:01
DOC46 adlı üyeden alıntı
Tebrikler. Çok güzel olmuş. Birçok motorcunun hayali..
Maliyet kalemlerine de değinebilir misin acaba kafamızda az çok şablon oluşması açısından
beton : 4500
sandviç panel, sac, profiller... vs. 25000
totalde 40 bini buldu. İçine yalıtım da yaptık. Gözükmeyen bir çok şey de çıktı. Kaynak ve doğrama malzemeleri de bizden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:54 ----------
Seko adlı üyeden alıntı
Atatürk, Çanakkale, Deniz Gezmiş, Jack Daniel's, rakı... Tayyip bunu beğenmedi ama ben beğendim. Elinize sağlık, çok güzel olmuş.
Ordaki şişeler garajı yaparken içtiğimiz şişeler. :D teşekkürler güzel vakit geçirdik hem ömür boyu kalıcı bir şey yapmış olduk.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
berk_cglr adlı üyeden alıntı
garajdan çok club house havası var ama olsun güzel olmuş güle güle kullanın
Alkollü araç kullanmak istemediğim için en azından köy yeri son ses müzik ışık açıp bi şişe içip eğlenip yatıyorum. Motorla ilgilenirken beyaz ışıklar açık, demlenirken pavyonvari :D :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
arndiol adlı üyeden alıntı
bi yerden sonra nightclub a baglayacaksınız sandım ama sonrakı fotolarda olay toplamış
gayet güzel olmus
Teşekkür ederim :D
-
11 Ağustos 2020, 17:04
gezginkral adlı üyeden alıntı
Ne cezası oluyor bu tam olarak?
Kaçak yapı cezası
-
11 Ağustos 2020, 17:18
Oasceu1s adlı üyeden alıntı
harika, tebrik ederim. baba oğul ayni hobiyi paylaşmak ve birlikte zaman geçirmek güzel olmalı
Teşekkür ederiz. İkimiz de aynı kafada olunca çok güzel zaman geçirdik. Tabi babam motosikletten anlamıyor ama elektrikçi ve teknis servis. Ben de baba mesleği + motor-mekanik olunca çok güzel zaman geçirdik baba oğul.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Motorlar vs hep güneşte yağmurda, malzemeler evin üstünde kasada yarısı balkonlarda atılıyordu. En son yavaş yavaş malzemeler kaybolmaya başladı. Eşyaları taşımak bile 1 hafta sürdü. Bu benim taraf. Bir de babamın tarafı atayım ama orası direk depo oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------
Güzel olmuş.
Biz ilk tuğladan yapacaktık fakat imardan dolayı yapamadık. Babam arştırdı ve sacdan yani sökülebilir yapı olduğu için ve temelsiz düz beton olduğu için herhangi bir ceza ödemiyoruz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------
Kaçak yapı cezası
Çok iyi araştırılması gerekiyor. Tuğla ya da prefabrik kullanılırsa ev statüsüne giriyor. betonda temel olursa ve 25cm üzeri betonda kaçağa giriyor. Herhangi olaya karşı bilen kişilerle görüşüp sonrasında başımızın ağrımaması için her şeyi hesapladık
-
11 Ağustos 2020, 19:46
Çoğu motorcunun şöyle garaj & atölye karışımı bir yer hayalidir, sizinki şahane olmuş.
Güle güle iyi günlerde kullanın, gerçekten güzel duruyor.
Dipnot: Feci kıskandım
-
11 Ağustos 2020, 20:05
Her şey bir yana disko topu bir yana elinize sağlık
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
-
11 Ağustos 2020, 21:19
Çok iyi yaa 🤙garaj değil ev olmuş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)