Çok güzel olmuş.
Ellerinize, emeklerinize sağlık.
Ben olsam orada yatardım herhalde
Çok güzel olmuş.
Ellerinize, emeklerinize sağlık.
Ben olsam orada yatardım herhalde
Garaj pub olmuş. Takılmalık güzel mekan
Garaj pub ama arkasında tavuk kümesi var Yamuk debriyaj öpüyorum seni
Tek kelimeyle harika olmuş
İmrenmemek elde değil, ama epeyce de tutmuş.
Şimdi tek bir sorun kalıyor. Evde kim oturacak? Şahsen o mekan varken eve banyo ve tuvalet haricinde girmezdim
Ben ilk fotoğrafa bakıp, gönlün olsun diye eline sağlık yazmak için sayfayı kaydırmaya başladım.
Sonra diğer fotoları gördüm.
Yarım saattir kendime gülüyorum.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Her işimizi kendimiz görüyoruz, Alüminyum kaynak ve kapak taşlama dışında. Bize gerçekten şarttı. Bizim içinde hayaldi aslında ve babam depo, annem eve bakım ve mobilya, ben de yeni motor bakarken birden garaja çevirdik. İnşallah her motorcu hayalindeki gibi garajı olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:02 ----------
Evin üstünden kolileri taşırken bir baktım disko topu. Şöyle tavanda nasıl durur diye düşünürken ışıklar içinde buldum kendimi :D :D Zaten alemciyiz :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:05 ----------
İlk başta halı yoktu ama fena toz yapıyordu. Eski halıflexleri koyduk bir de eski kanepeleri. Zaten evden çok garajda zaman geçiriyorum. Modemi de köprüledim. 9+2 ses sistemini de patlatıyorum :D sabahlar olmasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:09 ----------
Karabörtlen'deyim. Yolun düşerse alo de 2 tek atarız pubda :D :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:10 ----------
Tavuklar az daha büyüsün de ekşili tavuk yapıcaz, Bekliyorum Antalya-Muğla 250km :D :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:12 ----------
Çok teşekkür ederim Ben sorunu çözdüm çoktan :D Zinagah kardeşim de biliyor, Wc dışarda da var hatta arada boş tarlayı da suluyoz. :D :D Duş işini de artezyen suyu var buz gibi 2 dökünüp çıkıyorum :D :D Ev boş :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:17 ----------
Garaj diye başlayıp kendi pavyonunu yapan motosikletçi :D :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)