Şimdiden tekerinin düz basması dileğiyle. Zevkle yapım aşamasını takip edeceğim.
Ahanda yerli motosiklet
Tebrikler. Şimdiden hayırlı olsun.
oo direk teker makinesi olmuş kolay gelsin
bu ülkede zor işler destek çıkan yok bilen yok vaaz veren çok
Helal olsun ya. Üretim güzel bir şey. Çok maddi imkan gerektirir. Kolay gelsin.
Aşama aşama bizimle paylaşırsan sevinirim
Mümkün oldugunca paylasicam...yarin devam...
Oooo. Şimdiden hayırlı olsun . Çok kolay gelsin.
Buralar çok değerlenir şimdiden yerimizi alalım.
Zekai seni milyon kere tebrik ediyorum. İnş. en kısa zamanda bitirirsin ve ağız tadıyla da binersin. Ha kağıt - ruhsat tarafına gelince sanki biraz
zorlanacaksın da yine de başlamış olman bile çok güzel . Atölyene gelince kıskanmadım dersem yalan olur. İmrendim valla. Bu atölye insanı bir şeyler üretmek için kışkırtır. Kolay gelsin. Hevesinin hiç bitmemesi dileğimizle. Selamlar.
Maşallah emeklerinize sağlık.
Ruhsat belge işleri imkansız sanıyorum, ama trafik dışı binilecek tarzda (cross) gibi olursa arazide yıllarca binilirdi.
Elinizdeki motorun r25 olması bu seçeneği çürütüyor tabi.
Olsun garajınızda bu yaptığım motosiklet diye saklamış olmak bile süper.
Cok tesekkur ederim arkadaslar...eski bir yamaha ruhsati alip sasi ve motor numaralarini cakicam..riske girip muayeneye bile gitmeyi dusunuyorum... 😀
ELİNE SAĞLIK bi yerden başlamak lazım bravo
tebrikler umarım gönlünüze göre olur. süreci bizimle de paylaşırsınız umarım.
Kolay gelsin
Zor iş ama ben uzun şase ve arka sele üzerinde ağır topcase ile birleşince tüm sürüş keyfini yerle bir ettiğini bizzat deneyerek öğrenmiş biri olarak, tüm ağırlığı merkeze verin, şaseyi kısa tutun, rake ve rate açılarını da doğru hesaplayın. Yoksa dar yolda dönemez, kısa virajlarda yatamaz
vs olursunuz.
Bol şans tekrardan
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)