emeğine sağlık iyi gidiyor gibi lakin kullandığın malzemelerin kalınlığından dolayı motosiklet ağırlığı fazla olmaz mı?
emeğine sağlık iyi gidiyor gibi lakin kullandığın malzemelerin kalınlığından dolayı motosiklet ağırlığı fazla olmaz mı?
Super gidiyor devam
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
rot kolu için otomobil rot kolu mu tercih ettiniz?
ayrıca arka amortisörler motorun ağırlığını taşıyabilecek rijitlikte mi?
" Dominar 400 gidon üst aparat" çok hoş durur. 37 tl
n11.com'dan Bajaj Dominar 400 Direksiyon Tutucu Üst seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
https://urun.n11.com/yedek-parca/baj...ust-P311296755
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------
Kaanelektronik'ten gidon yükseltme aparatları bu ara çok uygun
Çok büyük emek, bireysel yapılan bir şey olarak düşünürsek ise büyük iş. Merak ve heyecanla takip ediyorum, kolay gelsin. Herşeyin planladığınız doğrultuda gitmesi dileğiyle.
Maşallah, kulak uzatmayı da şık bir şekilde halletmişsiniz. Estetik duygunuz sayesinde, hoş bir şey çıkacağı belli. Ben bir tek şase ön kavisindeki açıyı geniş buldum.
Suzuki gs500 şasesinin motor bloğunu saran kısmı incelediniz mi?
Kaynağa henüz geçmedik.Eğer herhangi bir revizyon gerekirse kaynağı kesip biçmek zor olur.Ama puntadan ayırıp revizyon yapmak daha kolay.....herşey bitti tamamdır dedikten sonra kaynağa geçicem....Şimdilik ortaya çıkarıp görmek amacıyla puntalandı.Yoksa puntayla durmayacak tabiki...
zekaiyuce
Eline sağlık. Benim gördüğüm sorunlar ağırlık ve ağırlık merkezinin arkaya doğru olması. Birde gidon sistemi pek efektif olmayacak gibi. Yani dönüş çapı vs..
Şahsen böyle bir projeye girişecek olsaydım referans alacağım bir motosiklet bulur onun rake açısını ve aks aralığını alırdım. Mesela moto guzzi v7.
Umarım güzel bir sonuç çıkar.
Hocam ellerine sağlık, gittikçe motor ağırlaşıyor sanki :D Bu gidişle galiba 60km hıza da zor yetişecek galiba :D Devamını bekliyoruz.
İlginç. Gidonu niye direk değil de bağlantılı dizayn ettiniz?
Yandan da fotoğraflasanız iyiydi..
Bir şey anlayamadım..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)