Kendi Motosikletimi yapıyorum
Reklamlar
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
Şasiyi bu haliyle tarttım.
Tam : 40.242 Kg
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------
bajajpulsar2 adlı üyeden alıntı
yok mu yenilik hocam projede?
Hocam Şu an ön Takım arayışı içerisindeyim.
Komple alt üst mesnet ters sarı amortisörlerden.
İmalat şimdilik buraya kadar.Bundan sonra satın alma yapıcam.Motor bloğunu oturttuktan sonra ekstra kaynak işleri falan çıkacaktır büyük ihtimalle...
Reklamlar
-
Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama, başka bir motor alıp şasi numarasını yeni yapılana çakmak "hapis" cezasına kadar götürebilir.
Kanunu kuralı neyse güzel araştırın, sorun, soruşturun...
-
muhahha306 adlı üyeden alıntı
Hevesinizi kırmak gibi olmasın ama, başka bir motor alıp şasi numarasını yeni yapılana çakmak "hapis" cezasına kadar götürebilir.
Kanunu kuralı neyse güzel araştırın, sorun, soruşturun...
Uyarınız için Teşekkür ederim...
-
Emeğinize sağlık şasi yapana hiç rastlamamıştım.Tam el emeği göz nuru bir iş olacak bence
-
Bugün Ön Takımın Siparişini verdim.
Ön Takımın ölçüleri tamda çizimde eklediğim amortisörlerle aynı.
Bekleyecez bakalım amortisörün gelmesini...
-
-
Devam devam bekliyoruz
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
-
Ön Çatal yuvası için ölçüler alındı çizim yapıldı.Parça kesime işlemeye verildi.
-
Adam solid te modellemiş Rake açısı ile trail mesafesi ne işe yarar keşke bilseydim
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
Sanki on takim daha dik rake acisi icin uretilmis gibi degil mi?
-
Usta eline sağlık çok güzel bi iş.
Bir de güvenliğin için arka maşayı
Kaynaklı parçalar halinde yapmakdansa büküme versen. Veya birbirine geçmeli yapıp da kaynaklasan rica etsem . orası içime sinmedi bitek. Seni takdir ettim helalolsun
-
wağliğ adlı üyeden alıntı
Usta eline sağlık çok güzel bi iş.
Bir de güvenliğin için arka maşayı
Kaynaklı parçalar halinde yapmakdansa büküme versen. Veya birbirine geçmeli yapıp da kaynaklasan rica etsem . orası içime sinmedi bitek. Seni takdir ettim helalolsun
o kisma icten ve ustten bayrak aticam.bukumu dusundum fakat koseli profil bukumleri tam bir rezalet oluyor maalesef...ama guclendirme yapacagim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
tarikcapar adlı üyeden alıntı
Adam solid te modellemiş Rake açısı ile trail mesafesi ne işe yarar keşke bilseydim
meslegim bu..tasarim ve uretim...rake ve trail icin buyrun link :
https://hangisialinir.com/motosiklet-terimleri/
-
Mersin İl Temsilcisi
Ön takımı hangi marka ce modelden seçtiniz? Fiyatı nedir?
-
Önün dik aşağı iniyor olması ciddi hava direncine sebep olacaktır. Eğimli olması lazım ki oraya çarpan hava bir tarafa yönlenebilsin.
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Ön takımı hangi marka ce modelden seçtiniz? Fiyatı nedir?
ramzey 200 cc everest cross
-
Bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya?
-
Çok iyi iş yapiyorsun helal olsun :D
Rake acisi biraz fazla gibi geldi bana.
Merakla bekliyorum sonucu
-
zekai adlı üyeden alıntı
o kisma icten ve ustten bayrak aticam.bukumu dusundum fakat koseli profil bukumleri tam bir rezalet oluyor maalesef...ama guclendirme yapacagim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------
meslegim bu..tasarim ve uretim...rake ve trail icin buyrun link :
https://hangisialinir.com/motosiklet-terimleri/
Bende inşaat işindeyim, AutoCAD çiyim yani :D Solid e yeni başladım, öğreniyorum. Ayrıca terimler için teşekkür ederim.
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
Mersin İl Temsilcisi
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Ön takımın fiyatı?
2000 e aldim.sifir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)