takipteyiz bakalım ortaya nasıl birşeyler çıkacak
takipteyiz bakalım ortaya nasıl birşeyler çıkacak
Arka çatal puntalandı ve yerine takıldı.
Motoru üzerine oturtup motora bağlantı sacları yapmalıyım.
Bir adet ön düzen alıp ölçülere göre ön çatal için parça işlemeliyim....Bundan sonrasında biraz satın alma yapıcaz artık....
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------
Buda Geçen gün yaptığım Spor istasyonum....
Atölyenin köşesinde duruyor....Bu arada satılıktır spor aletinin kendisi...
o kadar dik duran bir ön maşa sıkıntı çıkartması resmen 90 derece fazla dengesiz olacak gibi geliyor
Kaç kilo olacak, aşırı yakan bir motor olmasın!
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Vay be ilginç bir proje. Sonucu bekliyorum heyecanla
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
200 Kg a kadar yolu var usta...
zekaiyuce
Tebrik ederim. Umarım başarılı olursunuz. Motosiklet şasesini Türkiye üretip maliyeti düşürme fikri yaygınlaşır.
Şase Türkiye'de üretilince geri kalan bileşenlerin ithal vergisi azalıyor ve yapılan üretim yerli üretim sayılıyor diye biliyorum.
takip edelim kolay gelsin
Şimdi bana uygun fiyatlı ters amortisör lazım.alt üst mesnetleriyle beraber.Komple ön takım lazım.Cross motosiklet amortisörü takmayı düşünüyorum....Şu altın rengi sarı , ters amortisör olanlardan.....Yardımcı olabilecek yer önerebilecek var mı arkadaşlar....????
crf250l amortisoru tam istediginiz gibi. takipteyiz.
Aklınızda cafe racer yapmak var galiba?Klasikleşmiş norton şasisine benziyor.Maşanın bağlandığı boğaz kısmını nasıl yapacaksınız?Güzel görünüyor
https://www.google.com/search?q=feat..._AUoAnoECAsQBA
Oh oh tam aradığım içerik, custom motor hep hayalimdi umarım başarılı sonuçlar alırsınız. Şasi biraz etli gibi, ağırlık konusu biraz dert olabilir onun haricinde güzel proje çıkacak gibi. Face'de çıkma cross parçaları satan tonla sayfa var, bence ters maşa enduro ön takım bulabilirseniz çok daha kral olur. Lastikler de hafif dişli yapıda TKC tarzı olacaksa tam bir dirt tracker havası, keyifle takipteyim kolay gelsin.
Kolay gelsin ilgiyle takip ediyorum. Üstünü kapatıp Quasar gibi bişeyde yapabilirsin. Fikir olsun.
Şasi geometrisi gözüme bir tuhaf göründü, belki parçalar birleşince fikrim değişir.
Emeğinize sağlık, böyle işleri görmek güzel, umarım muvaffak olursunuz.
yok mu yenilik hocam projede?
Elinize emeğinize sağlık, güzel proje. Şaseyi sıfırdan yapmak cesur bir karar. Takipteyim, ilerleyişi ve sonucu merakla bekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)