Far çerçevesini hazırlayıp boyadım. Sonuç istediğim gibi oldu.
Far çerçevesini hazırlayıp boyadım. Sonuç istediğim gibi oldu.
Çok güzel olmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
Araba daha çok ilgimi çekti. Onun fotoğrafınıda koyar mısın?
Eline saglik
yaptigin işin kendi elinden cikmasi mukemmel bisey.
ellerin dert görmesin, eline emeğine sağlık.
Gerçekten çoook güzel olmuş. Emekli olduğumda hayalimdeki işlerden biri bu. Ben de şu bmw nin eski modellerine hayranım. Captan America nın kullandığından Kısmet olur da, mezarda emekli olmazsam öyle bir hayalim var yani
Öncelikle hepinize yorumları için teşekkürler.
Arabam 1982 model golf mk1 1.8 112 beygir, tepeden tırnağa elimden geçti. Kaporta boya, yazıcıdan aksesuarlar, özel üretim şasi güçlendirme parçaları, daha güçlü motor swap, yurt dışından nadir aksesuarlar, tavana ragtop işlemi kısaca aklıma gelenler.
Bindiğim aracın bana özel olması hoşuma gidiyor. Bazılarına saçma veya çirkin geliyor ben kendi zevkime göre değiştiriyorum. Hem yaparken hem binerken zevk alıyorum.
Motosikletle uğraşmak maddi manevi daha az yorucu olduğu ve yılın her gününü motosiklet ile geçirdiğim için artık motosikletler üzerinde çalışmaya yoğunluk vereceğim. 2 gün önce arabamı sattım. Bu parayla küçük bir atölye düzenleyip bu tarz işlerle orada uğraşmaya devam edeceğim. Hem de boya vb işler için kimseyi beklemek zorunda kalmayacağım.
Bende çok seviyorum bu tür işlerle uğraşmayı.Yakın olsak boş zamanlarımda gelip çalışırım
Teşekkürler. Yeni projelerim var ilerledikçe onları da burada paylaşacağım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)