Pulsar 200 NS Demirinden MT-07 İçin Ucuz Üçlü Çanta Demiri Yapımı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Tebrikler,gayet güzel olmuş;paylaşım için teşekkürler..
-
Elinize sağlık ama bir not düşeyim arka çanta demirini alttan destekli bağlantı yapın yoksa arka şaseye zarar verebilir, tek nokta bağlantılar sıkıntı oluyor hem üst hem alt kısmından montaj yaparsanız daha iyi olur.
-
kdiner adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık ama bir not düşeyim arka çanta demirini alttan destekli bağlantı yapın yoksa arka şaseye zarar verebilir, tek nokta bağlantılar sıkıntı oluyor hem üst hem alt kısmından montaj yaparsanız daha iyi olur.
Bence de; tek noktada bağlamak biraz dayanıksız gibi geliyor ama. Bilmiyorum ayrıntısını tabi.
Adam 25 ülke gezdim diyir. Helal olsun.
-
Haklısın. Arka basamağın vidasından arka çanta demirinin altına denk gelecek şekilde ölçü alıp, autocad den çizip, cnc den kestirmeyi düşünüyorum bakalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------
sey_47 adlı üyeden alıntı
Bence de; tek noktada bağlamak biraz dayanıksız gibi geliyor ama. Bilmiyorum ayrıntısını tabi.
Haklısın hocam. Zaten özellikle belirttim, sadece kask, kilit vs. taşınacaksa 2 vida iş görür. Şu vidyo fikir verecektir. https://vimeo.com/335087452
Fakat daha fazla şey yüklenecekse bir destek demiri şart.
-
Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Satmayı düşünürseniz ö.m atabilirisniz zira ben de yapacağım aynı çalışmadan ☺️ Fakat çantaları nasıl tercih etmem getektiği konusunda kararaızım. Arka ve yan alacağım.
-
Bütçem doğrultusunda en ucuz olan arwic yan çanta ve maxem 45 sl arka çantayı tercih ettim. Arkaç çantadan çok memnunum, iki kask sığıyor. Yan çantaların kilit mekanizması biraz basit, spor salonlarının dolaplarında kullanılan kilidi kullanmışlar ama yine de çok işimi görüyorlar uzun yolda. Bütçen fazla değilse bu markalara bakabilirsin.
-
sey_47 adlı üyeden alıntı
Pulsar da orjinal şekilde kullandı kesme biçme yapmadan ama mt07 de kesti ve tek noktadan montaj yaptı olursa bundan sonra sıkıntı olur yani.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler