Saxonette Sachs Bakım (Motorlu Bisiklet)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Enterasan varyatör filan yok 30cc nasıl kaldırıp götürüyor bunu?
-
cihangir151 adlı üyeden alıntı
Enterasan varyatör filan yok 30cc nasıl kaldırıp götürüyor bunu?
Varyatör yerine diferansiyel gibi sistem var. Ayna mahruti takmışlar. Ucundada kavrama var. Mobiletlerdeki gibi.
-
Yine müthiş bir toplama konu başlığı, kolay gelsin takipteyim.
-
darkmotor adlı üyeden alıntı
Yine müthiş bir toplama konu başlığı, kolay gelsin takipteyim.
Teşekkür ederim.
Konu mahvoldu. Krank bilyasını arkadaşın babası değiştirmişti. Sonra krank kayboldu. Elime aldım bi yere koydum ama bulamadık. Aradık bulamadık ve uydurulacak bi parçada değil. Yurtdışından krank bakıyorum. Bisiklet işi baya bekleyecek gibi.
-
-
Yine almışsın başına bir bela daha
Şaka bir yana heyecanla takip edeceğim bir konu daha teşekkürler kaptan ;)
-
Hocam sende eski model araçlara karşı bi zaaf var sanırsam, hep ilginç ilginç araçlarla uğraşıyorsun
Dikkat ettim de Otoser (sarı civciv) projenden sonra hep ilginç araçlar buldun.
Ama güzel projeler de ortaya çıkmıyor değil hani, çok keyifli bir proje daha bizleri bekliyor. Devamını merakla beklemedeyim.
Parçalarını bulması veya tamiri baya uğraştıracak gibi, Allah kolaylık versin
-
-
Bende küçüklüğümden beri her yokuş çıktığımda ah şimdi motor olsaydı demiştim hep istemiştm. Hala küçüğüm yaş 17 o ayrı :D kendi bisikletime yapsam kaça mal olur bu iş?
-
Japoncu adlı üyeden alıntı
Bende küçüklüğümden beri her yokuş çıktığımda ah şimdi motor olsaydı demiştim hep istemiştm. Hala küçüğüm yaş 17 o ayrı :D kendi bisikletime yapsam kaça mal olur bu iş?
Ebayda bu motor bloğu ve jantı satılıyor. Yurtdışında bi akraban varsa ona aldırıp çözebilirsin. Hazırını satın alabilirsin Türkiye'de 2500 3500 civarında denkgeldim ilanlarına. Aliexpresten bisiklet kiti alabilirsin. Mobilet gibi olandan. Yada aliexpresten pocket bike motoru alıp uydurabilirsin. Hızar tırpan vs deneme iyi olmuyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)