Merhaba
R25'imin eskiyen parçalarını atmamıştım elime dairesel bir MDF duvar saati geçmişti bende duvar saati yapmak istedim
Henüz bitmedi bitince tüm resimleri ve videolarını yüklerim
Merhaba
R25'imin eskiyen parçalarını atmamıştım elime dairesel bir MDF duvar saati geçmişti bende duvar saati yapmak istedim
Henüz bitmedi bitince tüm resimleri ve videolarını yüklerim
Çok güzl bir fikir, satışlara ne zaman başlıyorsunuz
Cok güzel duruyor, disliler parlak ve iyi duruyolar pek yipranmamis sanki cilaladiniz mi?
Güzel çalışma elinize sağlık.
Bana sorarsanız saat dişliler ve diskten oluşmalı,
Dış kısımdaki roma rakamları olan bölüm biraz fazla büyük olmuş gibi,
Zaten akrep ve yelkovan da mevcut tasarım için oldukça kısa kalmış.
Satış düşünmüyorum hocam zor iş onu yapmak
Biraz taşlayıp ondan sonra gaz yağı ile fırçayalıp odun talaşı ile temizledim pamuk gibi oldu
Saat dişliler ve diskten olursa onun için atölyede kaynak işçiliği ve tesviyeye falan girmem onun için atölye uygun değil bayağı basit bir iş yapmak istedim elimdekilerle
Dış kısımdaki rakamlar evet büyük ilk başta saati komple boyayıp kendime göre sticker bastırmayı düşündüm ama basite kaçmak istedim
Akrep yelkovan ve saniye komple değişecek
Saat mekanizması alıp nasıl duruyor diye bir bakmak istedik kendim plastikten yada başka birşeyden akrep ve yelkovan yapmayı düşünüyorum saniyeye gerek yok gibi
Ve en sonda arka aydınlatma ekliyiceğim gece güzel duracak tavanlara takılan led spot gibi birşey var elimde güzel olacak sarımtırak bir renk veriyor arkasını kapatacağım pavyon gibi durmayacak
Çok beğendim, çok güzel olmuş. Elinize sağlık..
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
Ellerinize sağlık. Fikir harika. Kolay gelsin
Dış çerçeveyi biraz daha sert çizgilerle yaparsan çok daha cool olur; ama böyle de güzel
Bayağı bayağı iyi bir iş çıkacak gibi. Takipteyim.
Abi süper ya
Sat desek satmazsın da sen bunu şimdi
Dıkşın... beğendim
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
bugün ahşap kısıma 2 kat vernik atacağım çok soluk ve mat duruyor
o kururken dışına neon led yapıştırmamız lazım
sizce hangi renk olsun fikir verin ��
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
Bugünde bir parkta 2 kat vernik attık
Sonra mavi neon led aldık 3-5 cm fazla geldi ama halledicez
resimde hafif mor gibi gözüküyor kamera da öyle çıktı.
biz hemen bitirebiliriz sandık ama bayağı sürüyor iş güç
yarında elektrik kablosunu çekip neon ledi montajlıyacağız slikon ile
bu arada halen akrep ve yelkovan bulamadım bir hurdacıdan bulacağımı ümit ediyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)