Benzin deposuna powerbank sabitlemek hk.
Reklamlar
-
Merhaba,
Kuba superlight motorumda çakar sis farı olduğundan aküye daha fazla yüklenmek istemeyip usb çıkışı takmadım. Benim merak ettiğim depoya powerbank nasıl sabitlenir ? Mıknatıslı kılıf vs var mı iş görür mü ? Forumda konu aradım ama bulamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
Merhaba dostum.
Öncelikle depoya yakın tutmamanı öneriyorum. Malum güneşli bir sezon bizleri bekliyor; Aşırı ısınmaya maruz kalacak olan bir powerbank ünitesi bu ısınmayla infilak edebilir ve depoya yakın olması sebebiyle en kötü ihtimalle depoya zarar verebilir.
-
toreador adlı üyeden alıntı
Merhaba dostum.
Öncelikle depoya yakın tutmamanı öneriyorum. Malum güneşli bir sezon bizleri bekliyor; Aşırı ısınmaya maruz kalacak olan bir powerbank ünitesi bu ısınmayla infilak edebilir ve depoya yakın olması sebebiyle en kötü ihtimalle depoya zarar verebilir.
Doğru. İşin bu kısmını düşünmemiştim. Sanırım bi telefon tutucu daha alıp powerbanki ona koyucam.
-
mıknatıs ve powerbank ayrıca güneş ayrıca titreşim
çok çılgın
bazı çantalar var; icine powerbank yeri yapmışlar direk telefonu koluna takıp canta içinden cıkan kablo ile şarj edebiliyorsun.
öyle birşey dene
-
derartikel adlı üyeden alıntı
Doğru. İşin bu kısmını düşünmemiştim. Sanırım bi telefon tutucu daha alıp powerbanki ona koyucam.
Powerbankı izole edecek bir malzeme ile kaplaman yahut aynı görevi icra eden bir pratik fermuarlı bir kılıfla muhafaza etmen uygun olacaktır.
Bizzat bir seyahatimde benzer bir düzeneğe ihtiyaç duymuştum navigasyon sebebiyle pili çabuk tükenen cep telefonum için. Fakat risk almayıp saatte bir mola verirken kahve eşliğinde powerbank ile şarj ettim.
-
Yanıtlar için teşekkürler 👍
-
5V 2 A'lık usb çıkışı sisteme ihmal edilebilecek kadar küçük bir yük getirir. Hava Taşımacılığı DGR (tehlikeli maddeler)sertifikası sahibi birisi olarak yazıyorum. Lityum piller sert darbe aldıklarında veya aşırı ısındıklarında alev alırlar, su ile söndüremezsiniz. Benzin dolu depo üzerine lityum pil yapıştırmak çok risklidir.
-
Yagmur gecirmeyen, yumusak plastik malzemeden fermuarli bir telefon tutucum var, hem telefonu hem de powerbanki icine koyuyorum, hem kullanabiliyorum hem sarj edebiliyorum ayni anda.[COLOR="Silver"]
-
BENZİN DEPOSU İÇİN GÜÇ BANKASI
-
Merhaba,
Kuba superlight motorumda çakar sis farı olduğundan aküye daha fazla yüklenmek istemeyip usb çıkışı takmadım. Benim merak ettiğim depoya powerbank nasıl sabitlenir ? Mıknatıslı kılıf vs var mı iş görür mü ? Forumda konu aradım ama bulamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
USB 'den telefon şarj etmek aküne en fazla -şarj süresince- 1A yük bindirir ki bu sis+kısa farlarının tüketimi yanında hiç bir şey. Taktırıp kullan bence. Zaten söylenmiş powerbankı depoya sağ sola tutturmak pek dek kullanışlı değil, sırt çantana koyman daha güvenli.
Kawasaki KLX Türkiye - https://www.facebook.com/groups/klxturkiye/
Atılgan'ın Seyir Defteri : https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/262332-at%C4%B1lgan%C4%B1n-seyir-defteri/
-
okadar şeyin arasında aküden şekeceğin usb için bir kablo devede kulak kalır.
çakmak çıkışı taktır aküye bağla rahat et
-
Bel yada Bacak cantası al kanka...
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
Herkese yorumları için teşekkürler ubs çıkışı taktırmak en mantıklısı 👍
-
3m dual lock işini görecektir. Yalnız ben de sıcaklarda sıkıntı olacağı düşüncesindeyim. Kapalı kılıf alıp 3 m ile sabitlemek daha iyi olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)