Kaska Spoiler Yapımı (AGV K3 SV)
Reklamlar
-
Herkese merhabalar, AGV'nin pista gp r kaskını eminim ki sevmeyen yoktur. Bende bu tasarımı beğenip kendi kaskıma uygulamak istedim fakat orjinal spoiler Revzilla'da 117 dolar (Hemde K3 ile uyumlu değil.) Sonrasında Youtube'a girip 2-3 Tayvanlı kardeşimizin "Do It Yourself" videolarını izleyip kendim bir şeyler yaptım. Yaklaşık maliyeti 20-25 TL'ye geldi.
Gerekli Malzemeler
-Plastik Defter Kapağı
-Çift Taraflı Bant
-Neşter veya falçata
-İsteğe bağlı karbon folyo
Kalıp
https://i.hizliresim.com/RronoG.png
Reklamlar
-
Eline sağlık çok güzel olmuş
-
Bende çok beğendim. Emeğine sağlık.
-
Harika olmuş eline sağlık bende de k3 sv simoncelli var bende yaparım.
Üstelik saydığın malzemeler elimin altinda kirtasiyeci ve dljltalci olduğum için 😁
-
Amacını anlamadım ama uğraşmış beğenmişsen bize karışmak düşmez.
-
Görsel olarak agv pista gp r'a benzetmek istedim sadece o kadar
-
Tam bir cehalet örneği sergileyip "hocam o kaskın hali ne öyle çizik çuzuk içinde?" diyecekken K3 Sv Scudetto modelinin dizaynının öyle olduğunu farkettim. Elinize sağlık.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Tam bir cehalet örneği sergileyip "hocam o kaskın hali ne öyle çizik çuzuk içinde?" diyecekken K3 Sv Scudetto modelinin dizaynının öyle olduğunu farkettim. Elinize sağlık.
Gören herkes çizik zannediyor böyle giderse yakında siyaha boyayacağım :S
-
dogukanb adlı üyeden alıntı
Gören herkes çizik zannediyor böyle giderse yakında siyaha boyayacağım :S
Agv hiç kullanmadım güvenlik ya da ses yalıtım özelliklerini, konforunu bilemem ama dizayn olarak hakikaten çok tarz bir kask.
-
30 Aralık 2018, 15:16
ilkokuldaki teknoloji tasarım dersinin nimetlerinden yararlanmışsın.
-
30 Aralık 2018, 16:18
kalıp görselini photoshop a attım 90 cm lik bir genişlik söz konusu ölçü doğru değil mi ?
-
30 Aralık 2018, 16:27
-
30 Aralık 2018, 17:22
fkambay adlı üyeden alıntı
kalıp görselini photoshop a attım 90 cm lik bir genişlik söz konusu ölçü doğru değil mi ?
Ben a4 boyutuna göre yaptım
-
15 Haziran 2019, 21:10
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)