Motosiklet GPS Takip Sistemi (Motor Blokaj Özellikli) - Tüm Detaylarıyla Video'lu
Reklamlar
-
Merhabalar,
Bu videomda motosikletim (Pulsar 200NS) için satın aldığım GPS takip cihazının tanıtımını, kullanımını ve motosiklet üzerindeki montajını nasıl yapabileceğimizi tüm detaylarıyla anlatmaktayım.
Takip cihazı motor blokaj özelliklidir, yani uzaktan bir sms ile motor durdurma özelliğine sahip güzel bir üründür.
Kullandığım Ürüne Ait Link: http://s.click.aliexpress.com/e/bqiNdY2y
Uygulamaya Ait Video: https://youtu.be/5e6Wii8hJZM
Saygılarımla, iyi seyirler.
Diğer “Motosiklet Uygulamaları” videolarım için: https://www.youtube.com/playlist?lis...Feer8wv3WJRxOg
Reklamlar
-
Faydalı paylaşım olmuş hocam, eline emeğine sağlık..
-
Çok teşekkür ederim sağolun.
Bajaj Pulsar 200NS ABS (2018 - ...)
Mondial 150ZAT (2009 - 2017)
-
ürünü birebir kullanıyormusunuz burdakı gıbı anlık harita takıbı varmı linkler acamadım.sanırım sorun benım pc de
-
Emeğinize sağlık, çok faydalı.
-
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
ürünü birebir kullanıyormusunuz burdakı gıbı anlık harita takıbı varmı linkler acamadım.sanırım sorun benım pc de
Evet kullanıyorum.
Harita üzerinden anlık veya geçmişe dönük takip yapabiliyorsunuz.
Linkleri kontrol ettim sorun yok bilginize.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
Emreerol adlı üyeden alıntı
Emeğinize sağlık, çok faydalı.
Teşekkür ederim sağolun.
-
Kullandığınız paketin ismini ve fiyatını falanda yazsanız daha iyi olur hocam, video için teşekkürler detaylı bir video olmuş.
-
Emron adlı üyeden alıntı
Kullandığınız paketin ismini ve fiyatını falanda yazsanız daha iyi olur hocam, video için teşekkürler detaylı bir video olmuş.
"With relay and box" ve fiyatı ise (mobil üzerinden) 21.73 dolara satın almıştım.
-
Üstadım bu işlerden çok anlamayan biri olarak soruyorum; bu cihazı taksak aküyü bitirir mi? ya da örneğin 1 hafta 10 gün motoru çalıştırmadık, akümüz biter mi?
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Üstadım bu işlerden çok anlamayan biri olarak soruyorum; bu cihazı taksak aküyü bitirir mi? ya da örneğin 1 hafta 10 gün motoru çalıştırmadık, akümüz biter mi?
1hafta 10gunde akuye zararı olmaz. Çünkü üzerinde 180mA dahili bataryası var ve birkaç gün kendi enerjisiyle çalışması hedeflenmiş (gerçi birkaç gün değilde 1 gün amca dayanır)
Bu bilgilere göre akü üzerinde çok az yük oluşturacağından yatan motorlarda sorun oluşturmaz.
Bende motorumu hafta sonundan hafta sonuna kullanıyorum ve akü bitermi diye hiç şüphem yok (aküm 8 amperdir bu arada)
-
Crazy Motors adlı üyeden alıntı
1hafta 10gunde akuye zararı olmaz. Çünkü üzerinde 180mA dahili bataryası var ve birkaç gün kendi enerjisiyle çalışması hedeflenmiş (gerçi birkaç gün değilde 1 gün amca dayanır)
Bu bilgilere göre akü üzerinde çok az yük oluşturacağından yatan motorlarda sorun oluşturmaz.
Bende motorumu hafta sonundan hafta sonuna kullanıyorum ve akü bitermi diye hiç şüphem yok (aküm 8 amperdir bu arada)
İçim rahatladı üstat, teşekkür ederim.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
İçim rahatladı üstat, teşekkür ederim.
Rica ederim, hayırlı akşamlar
-
Çok faydalı bi paylaşım teşekkür ederim. Ürün kaç günde eline geçti ?
-
Ekarademir adlı üyeden alıntı
Çok faydalı bi paylaşım teşekkür ederim. Ürün kaç günde eline geçti ?
Ürünu satın aldığım tarihten itibaren tam 18 gün sonra elime ulasti.
-
-
velizrsln adlı üyeden alıntı
blokaj ne demek?
Bir şeyi bloke etme anlamında kullanılıyor.
Motoru bloke yani çalışmasını engellediği için böyle bir kelime ile kullanılıyor ve bende bundan dolayı başlığımı (ve yazımı) böyle oluşturmuştum.
-
paylaşım için teşekkürler faydalı bir paylaşım
-
bu ürün tükenmiş varsa alternatif alabilirim böyle bi'şey
-
advRider adlı üyeden alıntı
paylaşım için teşekkürler faydalı bir paylaşım
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------
schizo adlı üyeden alıntı
bu ürün tükenmiş varsa alternatif alabilirim böyle bi'şey
Kontrol ettimde link tamamen kapanmamış. Büyük ihtimal fiyat/indirim vs düzenlemesi oluyordur, yoksa ürün sayfasıda kapanırdı.
Tecrübe ile sabittir favorime eklediğim ürünler zamanla satışa kapanıp tekrardan açılıyordu mesela.
Tekrardan aktif olacaktır, bekleyiniz derim veya SinoTrack diye bir marka daha var. O firmadanda bakabilirsiniz, satış oranları yüksektir ama tecrübe etmmediğim için tam bilemiyorum.
-
Aynı satıcılar farklı linklerde satış yapabiliyor sıklıkla.
LINK
Ancak bu A1X modelinin kontak kapatma özelliği olsa da suya/toza dayanımı mt-01(st-901) modelinden daha az. Simkart takılan açıktaki üst kısmını bant ile falan kapatmanızı öneririm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)