Bu cafe racerlarin ozelligi nedir? İnsani cezbeden tarafi hangisidir? Merak ettim genelde cafe racer calismalari yapiliyor da
Bu cafe racerlarin ozelligi nedir? İnsani cezbeden tarafi hangisidir? Merak ettim genelde cafe racer calismalari yapiliyor da
Güzel bir sese sahip performans egzosu'dur kendisi .
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------
Cafe Racer bir tutku olarak görülebilir.Tarzı ve hikayesi tüm dünyaya yayılmış bir akımdır. Üzerinden tüm şatafatlı kıyafetlerini atıp asi bir yarış makinesi olma çabası .
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------
Fairing işi tamam.
Yeniden baktim da gercekten cezbediyormus guzel calisma olmus keyifle binersiniz insallah
dostum hemen kendine bir yer açıp bu işi ticarete dökmeni tavsiye ediyorum. Maşallah
İnatla ve hevesle bekliyorum son halini.
Ama sizin bu yaptığınız tam anlamıyla bir vijjdansızlık.
Ya bu işin ticaretini yapın ya da burada bizim ağzımızın suyunu akıtmayın kardeşim !
Bizde istiyok
Tavsiyeniz için teşekkür ederiz, değerlendirilebilir .
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
Çok teşekkür ederiz.Biz de bu isteğiniz için çalışmalara başladık.Her konuda yardımcı olmaya hazırız.
Yeni bir yıldız doğuyor Yamaha Türkiye görse kıskanıp motoru ister herhalde.
Ellerinize saglik gayet guzel olmus
(Sadece egzos biraz daha kisa gosterisli olsa daha hos olurmus bence)
Bi tanede dokum mono sele guzel gider misal
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...8kdHj1mvxVSMRL
Maşallah renk uyumu, boyası, özeni cidden çok güzel olmuş, özellikle şu kafa tasarımına bayılıyorum.
Ellerinize sağlık ileride inşallah imkan olur da ben de yaparım imrendim bu farklılıkları ruhsata nasıl işliyoruz peki şasi oynanırsa alet kaçak mı dolanıyor?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)