Yamaha Fzs 1000 (2003) Cafe Racer Çalışmas
Reklamlar
-
Ben rengini çok sevdim. Merakla sonunu bekliyorum. Kuyruk led de güzel durmuş.
Reklamlar
-
oznkrçm adlı üyeden alıntı
Ben rengini çok sevdim. Merakla sonunu bekliyorum. Kuyruk led de güzel durmuş.
Teşekkürler , bizde acele etmeden güzel olsun diye araştıra araştıra toplamaya devam ediyoruz ...
-
4 silindirli cafe racer bir canavar. Aşık olmamak elde değil. Enduroyu cafe racera dönüştürmek de ayrı bir beceri tebrik ederim.
-
Motor blog kısmı çok modern kalacak sanki, acaba bişeyler düşünülebilir mi? Bir de buna hani şu paslanmış gibi görünüm veriyorlar ya, haki yeşil renk ile birlikte öyle bir uygulama güzel olabilir.
Akıl vermek haddimiz değil, fikir olsun diye hani...
-
Takipteyiz çok tatlı bişey olcak belli
-
Metehan07-70 adlı üyeden alıntı
Motor blog kısmı çok modern kalacak sanki, acaba bişeyler düşünülebilir mi? Bir de buna hani şu paslanmış gibi görünüm veriyorlar ya, haki yeşil renk ile birlikte öyle bir uygulama güzel olabilir.
Akıl vermek haddimiz değil, fikir olsun diye hani...
Çok teşekkür ederiz , biz hertürlü fikire açığız , dediğiniz yapılabilir doğru.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------
Fairing denemesi part 1 ...
-
arnuwanda adlı üyeden alıntı
motosiklet tutkudur un şekil bulmuş halisin dostum devam takipteyiz.
-
Grenaj mükemmel oturmuş,universal ürün mü yoksa modele özel mi?
Nacizane tavsiyem: elcik,ayna,manet hepsi aynı renk farklı tonda çok göze batıyor
-
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
Grenaj mükemmel oturmuş,universal ürün mü yoksa modele özel mi?
Nacizane tavsiyem: elcik,ayna,manet hepsi aynı renk farklı tonda çok göze batıyor
Grenaj universal ürün ölçülerini öğrendik ve satın aldık.
Ayna rengine gelince bizde o renk konusunda kararsızız büyük ihtimalle siyaha dönebilir...
-
harika bir model olacak hayırlı olsun.
-
-
Eski model motorlara hayranım. Bu modelde çok hoşuma gidiyor, ama sizin yaptığınız el emeği mükemmel olacak gibi takipdeyim. İnşallah fazla uzatmadan projeyi tamamlarsınız.
-
Haydaa makina jilet gibi olacak,yahu ustadim helal olsun elinize saglik.
-
Çok güzel gidiyor takipteyiz.
-
Herkese teşekkürler,gecikmemiz titiz çalışmamızdandır.
-
Bu makineyi yaptıktan sonra adamantiyum kasalarda saklayın. Bir dahaki motosiklet fuarına da bence kesinlikle sokun motoru. Millet motor görsün azıcık...
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Bu makineyi yaptıktan sonra adamantiyum kasalarda saklayın. Bir dahaki motosiklet fuarına da bence kesinlikle sokun motoru. Millet motor görsün azıcık...
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz.
-
-
Egzozun Maşallahı varmış , sanki bitince alıp kendim binecekmiş gibi merak ediyorum bu motoru 😊
-
Egzoz Euro 6 mı ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)