1975 Mobylette (Motobecane) AV 7 Restorasyon
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Süper olmuş. Elinize sağlık. Bitmiş halini görmek için sabırsızlandım
-
Elinize sağlık şimdiden çok güzel olacağa benziyor. Yılmadan devam edin lütfen.
-
-
O eski şeye Okadar masraf edilirmi ya al bir motor bin diyenler bile çıkacaktır ama o güzel makineyi yenileyip orjinal yepyeni haline getirdiğinizde alacağınız zevki kimse bilemez ancak restorasyon yapanlar bilebilir.
Çok Güzel bir işe girişmişsiniz ama sanki çok hızlı gidiyorsunuz birazdaha yavaş ve daha detaya inerek yaparsanız restoreyi çok çok çok iyi bir iş çıkacaktır şuan çok irdelemeyip üstünkörü geçtiğiniz noktalar çok kısa sürede eski haline dönebilir o yüzden kökten çözümlerle ilerleyin sonucuna sizde şaşırırsınız..
-
Sabah yola çıkarken gördüm başlığı. İlk bir iki resmi görünce kapattım tuş kilidini çıktım yola. Aceleyle bakmak istemedim. Çay molası verincede çayımı sigaramı aldım tadını çıkara çıkara okudum başlığı.
Eline sağlık çok güzel gidiyor. Devamını bekliyorum.
-
TEBRİKLER EMEK VE ZAMAN İÇİN
-
Bu kadar tırıvırı forum başlığı içinde iyi geldi bu. Hadi bakalım devamını bekliyoruz.
Yalnız bir noktada küçük bir eleştirim olacak; hani alet çok karışık bir şey değil ya, başkasına fazla iş yaptırmayıp, kendin uğraşmayı denesen bitince daha büyük bir haz alırsın.
-
Bravo , imrenerek takip ediyorum ..
-
Fotoğrafları nasıl eklediniz bilmiyorum ama ben hiçbir fotoğraf göremiyorum.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
Motosiklet Eğitmeni
Bu meretin en çok sorun çıkardığı dalga göbekten kırılması.
Benzin deposunun alt tarafıyla sele arasına parça kaynattırıp sağlamlaştırsan iyi olur.
İlla olacak diye bişey yok ama madem uğraşıyorsun tam yap.
Kolay felsin.
-
el emeği kadar güzel birşey varmı MaşAllah demek bize düşer , bitmiş halinide görelim
-
-
Aletin son halini beğenilerinize sunuyorum...
-
çok hoş olmuş elinize sağlık
-
çok güzel olmuş. Nacizane 2 tane eleştirim olacak.
Kasnak krom ve ortası delikli orjinal mobilettin siyah ve deliksiz.
Jantlarda gri boyalı, nikelaj yaptırırsanız çok daha güzel olur.
-
Olmuş
-
Efsane olmuş devamı var mı?
-
Alet müzelik olmuş. Kullanmaya kıyılmaz. Ellerinize sağlık.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)