Nefis bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık. Buradan seyretmesi okuması keyifli ancak ne sıkıntılar ile yenileme yapmış olabileceğinizi tahmin ediyorum.
Nefis bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık. Buradan seyretmesi okuması keyifli ancak ne sıkıntılar ile yenileme yapmış olabileceğinizi tahmin ediyorum.
Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum. Benim için çok yorucu bir süreçti. Parçaların hemen hepsi üstünde vardı ama çoğu ya yenilenecekti ya da yenisiyle değiştirilecekti. Olabildiğince orijinaline sadık kalmaya çalıştım. Yaptığım tek hata elimde sıfır orijinal kasnak dururken alüminyum kasnak takmak oldu. Alüminyum kasnak biraz dışta duruyor bu nedenle debriyajın kapağını takamadım ve kasnak yan kapağa da sürttü. O nedenle yakın zamanda kasnağı değiştireceğim kısmetse..
Jantları ben boyadım. Çok kötü haldeydi, o ara nikelaj yapma şansım yoktu. Ben de önce pırıl pırıl temizledim sonra da jant boyasıyla boyadım. Şimdilik gözüme batmıyor. İleride lastik değiştirme zamanı gelince inşallah bir çift sıfır jant bulursam değiştirmeyi düşünüyorum..
Arka stop aldığımda üstünde olan stop. Ben orijinal Fransa modelin stop camını aldım fakat içinin sacı yok ve bir türlü ona sac yapmak nasip olmadı.. Şimdilik böyle kullanıyorum..
Bugün mobiletin elektrik işini halledeceğim. Elimde 6v ac ampüller ve dit dit korna var bakalım çalıştırabilecek miyim..
Şu anda rodajı devam ediyor. Sadece keyif için mahallede turluyoruz. Görenler bir daha bakıyor. Önümü kesip sohbet edenler oluyor Fakat plakasız halde polis amcaya yakalanırsak mobiletimi elimden alabilirler diye korkuyorum. Bu nedenle daha fazla binmeye korkuyorum. Eğer istediğim fiyattan satılmazsa balkona ya da kilere kaldırıp torunlarıma saklamak istiyorum..
Bugünkü halinin fotoğrafları gelsin...
İnsan bunu para için satar mı? Yoksa acil ihtiyaç kaç para verirlerse versinler ben satmam.
Valla ellerinize sağlık çok güzel olmuş. Bu alete bi de 46-19 makine gidermiş. Uçak gibi olurdu mübarek. Bizde de bunun yeşilinden vardı 1970 küsur model. Babam satmış birine. Dört kafa derdik biz.
Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.
Ben olsam bu aleti evin bir yerine süs mobilyası gibi koyarım. Yada özel bir kafes yapıp herkesin göreceği şekilde sergilerim.
Nasıl bir güçlendirme? Çok kullanılmayacağı için üstünde durmadım gerçi ama merak ettim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
Yapan var. Vitrin yapmış camın içinde sergiliyor adam. Ben de dayımın dükkanına göndereceğim tavana asacak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)