1998 model kawasaki klr 250 yenileme
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Tebrikler hocam , bende geçenlerde bi fren balatası değiştirince kendimi motor ustası ilan etmiştim . Utandım 😊
-
Moderatör
Bir de motorun kendisini görseydik ?
-
-
Tebrikler, zaman bulabilmeniz sevindirici
-
Details adlı üyeden alıntı
Tebrikler, zaman bulabilmeniz sevindirici
Sagol.
Tabi burda toplu halde goruyorsunuz ama 1ayda yavas yavas topladim. Acele etmeden.
-
Ustanın olmana durumunu çok iyi anlıyorum. Ama güzel oluyor herşeyi öğrenmiş oluyorsun.
Eline sağlık. Özlediğimiz beklediğimiz konular.
-
kesinlikle takipteyim
-
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Tebrikler hocam , bende geçenlerde bi fren balatası değiştirince kendimi motor ustası ilan etmiştim . Utandım
Yalnız değilsiniz
2006 Honda Activa (2006-2009) > 1996 BMW F650 (2007-2008) > 2016 Mondial RX3i Evo (2016-2017) > 2006 Yamaha XT660R (2017 - 2020) > 2017 Honda CRF 250L ABS (2020 - 2021) > 2022 Mondial X-Treme Maxx 200i (2022-...)
-
Sagolun arkadaslar
Imkani olan bence ufak cc bi motor alip sokup takmali.
Oyle boyle derken epey sey ogreniyorsunuz.
-
Elinize, emeğinize sağlık.
Çok güzel bir paylaşım olmuş aynı zamanda.
-
gördükçe bende böyle sökeyim diyorum benimde 96 model bi xt 600 üm var ama sonra toplayamayacağımı biliyorum vazgeçiyorum hemen
-
gitaristgkn adlı üyeden alıntı
gördükçe bende böyle sökeyim diyorum benimde 96 model bi xt 600 üm var ama sonra toplayamayacağımı biliyorum vazgeçiyorum hemen
Söküp toplamaya degicek bi makina ama xt de.
Ben su sogutmali motorlara alışamadım. Hava sogutmali karbüratörlu eski duzen makinalari seviyorum.
Misal bu klr çift radyatörlu.
termostatla ugras, devirdaimin parcasini ara bul. Havasini al cook iş
Hava sogutmali motor 10 numara bana gore.
Yazlik yerde oturuyorum onceki motorum r60/6 idi yazin sikisik trafikte bi kez bile sikinti cikarmada bana.
(Banditlere bakiyordum ama gonlumde su sogutmali olsada vn 800 den yana. Hatta hala ariyorum siteyede actim konu ama cevap yok)
-
İlk olarak ellerinize sağlık güzel titiz bir çalışma yapmışsınız.Size bi kaç sorum olacak;Yedek parçaları nerden Temin ediyorsunuz?,hararet müşürü doğru çalışmadığı için ileriye dönük zamanda sıkıntı çıkarmayacakmıdır?,son olaraktan motorunuzdan memnunmusunuz,km’de kaç kuruş yakıyor yada litre bazından.Şimdiden teşekkürler.
-
-
chevy64 adlı üyeden alıntı
Söküp toplamaya degicek bi makina ama xt de.
Ben su sogutmali motorlara alışamadım. Hava sogutmali karbüratörlu eski duzen makinalari seviyorum.
Misal bu klr çift radyatörlu.
termostatla ugras, devirdaimin parcasini ara bul. Havasini al cook iş
Hava sogutmali motor 10 numara bana gore.
Yazlik yerde oturuyorum onceki motorum r60/6 idi yazin sikisik trafikte bi kez bile sikinti cikarmada bana.
(Banditlere bakiyordum ama gonlumde su sogutmali olsada vn 800 den yana. Hatta hala ariyorum siteyede actim konu ama cevap yok)
aynen gerçekten bi kere tam oldumu beni ömrüm sonuna kadar götürür XT sorunsuz kara düzen tamiri kolay alet
Vn 800 de efsane alet inşallah gönlüne göre bulursun
-
1994-1996 yıllarında Türkiye'nin belki yarısını dolaştım bu motorla. Ankara, Konya, İzmir, 2 defada Karadeniz'e gittim.
Zamaninin CRF 250'si.
Sonra bir ara bunun 650'liginide aldım ama KLR 250 her zaman aklımda kalmıştır.
Konuyu takipteyim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------
1997-1999'muydu yoksa tam hatırlayamadım ama güzel motorlar bunlar.
Zamanında Yamaha DT125 ile birlikte rent a bike döneminin en popüler motorudur.
Scooterlar çıktı mertlik bozuldu.
-
Benimde 15 yasinda ilk surdugum motor dt80 idi. Dt ile başlamıştım motora, hic vitessiz motor surmedim. 15 yil geçmiş ustunden ama babam bunu surersen izin var sana demisti ilk bindiğim gunu hala hatirliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:36 ----------
gitaristgkn adlı üyeden alıntı
aynen gerçekten bi kere tam oldumu beni ömrüm sonuna kadar götürür XT sorunsuz kara düzen tamiri kolay alet
Vn 800 de efsane alet inşallah gönlüne göre bulursun
Cok sagol bulsam vn satmam yani niyetim guzelce bakimini yapip binmek. Youtube sagolsun çokça videosuda var nette, servis kitapcigi vs. elimdende geliyor, aletler de var ama iste vn yok ;)
-
Vn yi buldum. Yer sikintisi oldugundan bunu elden cikarmam gerek. İlgilenen ozelden yazabilir. (Vn satilirsa buna devam)
http://www.motosiklet.net/forum/sati...ml#post4290136
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)