1998 model kawasaki klr 250 yenileme
Reklamlar
-
Siz de aynı benim gibi çalışıyorsunuz.
Reklamlar
-
2000 Model bir Klr650'miz var ailemizin. Bizde İzmirden ikinci el olarak aldık. Şükür şu ana kadar bir sorun çıkarmadı. Fakat en ufak sorunda parça bulmak çok zor.
Siz gerçekten ustalık konusunda çok başarılı adımlar atmışsınız. Bizim motordada; motorun çalıştığı anki gücü ilerleyen dakikalarda bulamıyorum sanırım bizdede problem olabilir.
-
ctnnali adlı üyeden alıntı
2000 Model bir Klr650'miz var ailemizin. Bizde İzmirden ikinci el olarak aldık. Şükür şu ana kadar bir sorun çıkarmadı. Fakat en ufak sorunda parça bulmak çok zor.
Siz gerçekten ustalık konusunda çok başarılı adımlar atmışsınız. Bizim motordada; motorun çalıştığı anki gücü ilerleyen dakikalarda bulamıyorum sanırım bizdede problem olabilir.
ilk calıstirmada zorluk yasıyor musun? sogukken.
-
Ellerine sağlık. Güzel emek.
Motoru alacak talihliyi de Allah kurtarsın.
-
matrax33 adlı üyeden alıntı
Ellerine sağlık. Güzel emek.
Motoru alacak talihliyi de Allah kurtarsın.
zorla satıcak değiliz işine gelen alır size kalsa masraf etmeden nasıl olsa yuruyo diyip elden çıkarmak mı gerekirdi? Ama ben oyle birisi degilim.
piyasada öyleleri çok
-
chevy64 adlı üyeden alıntı
zorla satıcak değiliz işine gelen alır
size kalsa masraf etmeden nasıl olsa yuruyo diyip elden çıkarmak mı gerekirdi? Ama ben oyle birisi degilim.
piyasada öyleleri çok
Bana kalsa bu ömrünü tamamlamış motoru satıpta birilerinden beddua almamak. Elim erdiğince motoru söker takar yürüdüğü kadar binerim. Satıpta kimsenin günahına girmem.
-
matrax33 adlı üyeden alıntı
Bana kalsa bu ömrünü tamamlamış motoru satıpta birilerinden beddua almamak. Elim erdiğince motoru söker takar yürüdüğü kadar binerim. Satıpta kimsenin günahına girmem.
zekan mı geri bilmiyorum ama motora yapılanı acık acık yazdım ben olanı biteni. niyeti olan işine gelen alır.
senin mantıgın belli beddua almamak istiyosan yaptıgının arkasında dur. gizli kapaklı is cevirmiyoruz
uzatma.
-
Elinize sağlık hocam bende sizle aynı durumdayım,usta yok etrafta.Yurtdışından kendiniz mi aldınız bu parçaları? Birde bu subap yuvası taşlamayı sanayide oto tamırcılerı mı yaptırıyor?
-
ergunerbaş adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık hocam bende sizle aynı durumdayım,usta yok etrafta.Yurtdışından kendiniz mi aldınız bu parçaları? Birde bu subap yuvası taşlamayı sanayide oto tamırcılerı mı yaptırıyor?
Sagolasin. Bazi parcalari istanbul , antalya denizli deki kawasaki parcasi satanlardan siparis ettim. Ama motoru aldigim donem orjinal eksantrik zinciri ve dislisi piyasada yoktu. Onlari arkadasim araciligiyla yurt disindan istetmistim. 1.5 -2 ay beklemek zorunda kalmistik.
Motorun kawasaki ise parca konusunda yardimci olurum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)