Aslında lc4 konusunda Kuzgun motor efsanedir. Ama sanırım artık bakmıyor. Yunus Şirin var arkadaşım ktm sayesinde tanıştık. Oda çok uzman lc4 konusunda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
Ben kamyoncuyum. Alışmışız kupa demeye. 😀
Uzun zamandır yol arkadaşım olan 640 ile yollarımız bi saat içinde alınan bi karar sonucunda ayrıldı. Her zaman dediğim bi söz vardı. Bir gün 640'dan vazgeçersem sadece 990 için vazgeçerim diye. Artık daha uzun yollara gitme zamanı gelmişti ve 640 ile zor oluyordu. Çok çeşitli motosikletler denedim. Hiç birinde 640'ın verdiği hazzı alamadım. Sonunda yıllardır dediğime geldim ve 640'ı yakın arkadaşıma verip kendime 990 aldım.
Bu macerada burada biter.
hayırlı olsun
benzin bu durumdayken iyi cesaret
Hadi hayırlı olsun Erdi hocam Bende yakın zamanda bir KTM sahibi oldum
Bu vesile ile profildeki motosikleti de değiştirelim.
Bugüne kısmetmiş
Teşekkür ederim. Aslan besleyen yemini düşünmez derim hep. Gerçekten motosiklete binme hissini yaşamanın bi bedeli var. Senkron ayarı bozuk. Bujinin biri bozuk. O haliyle 7-8 litre yakıyor. Ama sürekli yüksek devirde çok sert kullanıyorum. Aldığım kişiye sorduğumda en az 5.5 gördüğünü söyledi. Bakalım bende düşerim belki o rakamlara.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:42 ----------
Teşekkür ederim. 1190'da hayırlı olsun aklın yolu bir. 990 böyleyse 1190'ı düşünemiyorum. KTM'ye binen marka milliyetçisi oluyor onuda baştan uyarayım.
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)