Merhabalar,
Şifremi unutmam ve bulamadığım için sinir olmam sebebiyle forumdan epeydir uzak kalmıştım. Bu sürede tabi ki neredeyse her gün motosiklet üzerinde geçirdim. Ancak yazın iş güç yoğunluğundan foruma vakit de bulamıyordum. Bugün şifremi tekrar buldum ve bir süredir eğlenmek için uğraştığım motosikletimi paylaşmak istedim.
Söz konusu motosikleti 2009 da sıfır olarak aldık. O zamandan beri yaz kış bindik artık miadını doldurdu. Trafikten çektik plakasız şekilde bisiklet niyetine biniyorduk. Biraz değişiklik arayışı biraz da grenajların kırılmış olması sebebiyle sökmeye başladım.Şasisini kısaltıp, koltuğu yanlardan ve üstten traşlayarak tek kişilik bir hale getirdim. Elimde boşta duran devir saati vardı, onu bağlayarak aktif hale getirdim. Cree led far ve led arka stop taktım. Elcik ve gidon sonu aynalarını taktım. Yapım aşamasına ait pek fotoğraf yok zaten pek bir şey de yaptım denilemez 2-3 akşam iş çıkışı uğraşıp keyif aldım. Sonuç olarak ilgi çekici ve kullanması keyifli bir motosiklet çıktı ortaya.
Temsili sıfır halinin fotoğrafı;
İşlemler;
Soyulmuş hali;
Far takıldı;
Devir saati takıldı;
Şasi ve jantlar siyaha boyandı;
Ve son hali;
İşe gidip gelmelik günde 5 km kadar kullanıyorum. Çok özenle yapılmamış da olsa oldukça ilgi çekiyor. Sizlerin de iyi, kötü ve çirkin yorumlarınızı bekliyorum.
Plaka olmaması sebebiyle satmayı düşünüyorum. Plakalı 150-250 cc cross alıp onun üzerinde daha özenli şekilde özelleştirme yapmayı düşünüyorum.