set alıp kendim yapmak istiyorumda arabama motoruma hangi set i önerirsiniz bir kaç marka var;
Meguiars
Befar
Visbella
set alıp kendim yapmak istiyorumda arabama motoruma hangi set i önerirsiniz bir kaç marka var;
Meguiars
Befar
Visbella
Diş macunu.
Yaptim. Markasini hatirlamiyorum. Elle degil de matkapla uygulanani tavsiye ederim. Uzun is cunku.
Arkadaşlar bugün film çektirmeye gittim arabama orda farları patlattılar 1500kum zımpara kağıdı 2000 kuma kadar sırasıyla çıktılar suyla yapıyorlar sonra pasta kullandılar pasta süngeri ilede son işlemi yaptılar
Birşeyler sürdüler ama ne olduğunu sormadım
o zaman koruyucu birşey sürmediler yani matkap ucu süngerle parlattıktan sonra bir koruyucu kullanmadılarsa bir bakın ne kadar tutunucak
yanii asıl merak ettiğim parlattıktan ne kadar süre sonra eski haline dönüyor? bir çok şeyde olduğu gibi katmanı aldıktan sonra kirlenmesi çok hızlı oluyor, mesela ayakkabıyı makineye attıktan sonra çok hızlı kirleniyo ama sıfır alınca öyle değil 1 yıl kullanıyorsun
insta: veli_montana_
2000 sulu zımparala sonra boya cilası ile elle parlat. Zımpara 2000 grid altı olmasın, zımparayı mutlaka sulu yap, cilanın markası farketmez.
Parlattıktan sonra UV korumalı cila atıp ara ara tazelemek lazım cilayı
Youtube da ben tamir ederim diye bir kanal var. Çok beğendiğim bir kanal adam arabasının bakım ve onarımını yayınlıyor. Linkini verdiğim videoda anlatmış far temizlemeyi yanlış hatırlamıyorsam tam istediği gibi olmamıştı ama nasıl yapıldığı hakkında fikir verebilir sabır işi gibi biraz.
https://www.youtube.com/watch?v=nXivoa_yEpk
Ben zimparayida keser matkap sungerine yapistirir oyle yaparim diye dusunuyorum elle kim ugrasicak
Ben zımpara işini denedim ama elle çizik çizik oldu, sonra zor bela o çizikleri pasta ile temizledim, epey kol kuvveti gerekiyor ama. Pasta ile olunca tam bir temizlik olmadı ama eskiye göre çok farketti, bir de cila yaptım üstüne, mis gibi oldu. O kadar yüksek numara zımpara bulamadım, bulduklarım da ıslanınca bozuldu hemen, falan filan. Teknik zorluklar yaşadım biraz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)