Radyatör Koruma Yapım Aşamasında
Reklamlar
-
AutoCad programında yaptığım çizimi cnc makinası olan tanıdık birisi tarafından kestirdim. kabaca işleri bitti ve sıra ince işlerine geldi. Zımpara yapılıp parlak siyaha boyayacağım ve altına sipariş ettiğim panjur telini yeşile boyayıp monte edeceğim. ilerleyen zamanlarda bitmiş halinin fotosunu atarım. daha iyi yapılabilecek birşey varsa ya da geliştirebileceğim bir yeri hakkında fikirleriniz varsa bekliyorum.
Reklamlar
-
Panjur teli metal olsun. Bir de tüm malzeme aliminyum mu?
-
Moderatör
Elinize sağlık, insanın birşeyleri kendi kendine üretmesi kadar güzel bir şey yok.
Cnc kesim simetrik olmamıs gibi geldi resimden ama? yanılıyor olabilirim.
-
deneye deneye zamanla daha iyisi olur
-
Ahmetderin adlı üyeden alıntı
Panjur teli metal olsun. Bir de tüm malzeme aliminyum mu?
evet panjur teli metal bu kesilen malzemede ince saç yani fazla ağır değil antipas ile boyayıp üzerine sprey boya atacağım ömürlük olur heralde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık, insanın birşeyleri kendi kendine üretmesi kadar güzel bir şey yok.
Cnc kesim simetrik olmamıs gibi geldi resimden ama? yanılıyor olabilirim.
simetride sorun yokta kesimi biraz sorunlu ucu kalın olduğu için cnc makinasının bazı noktalarda hatalar var oda nazarlık olsun napalım artık :D amacını yerine getirir en azından yarın bitireceğim büyük ihtimalle bitmiş halini ve takıp fotolarını atarım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:53 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
deneye deneye zamanla daha iyisi olur
evet ama bir tane daha yapmam heralde sadece yapanlara ince detayları anlatırım.
-
Görünüş olarak gerçekten güzel olmuş.Tam uzun uzun yazıyordum ki panjur teli sipariş ettiğini gördüm. Z 250 logosunun çok az yerden çerçeve ile bağlantısı olduğun dikkatimi çekti.Kolayca yerinde kırılıp çıkabilir gibi duruyor.Belki panjur teline bir kaç yerden dışarıdan görülmeyecek şekilde küçük puntolar atılırsa sanırım saha sağlam olabilir.Güle güle kullanın.Bitmiş halinin fotolarını da bekliyoruz.
-
-
Moderatör
Eline saglik.. Cok yakismis.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)