330 Lastik Ve Tek Maşa Racing Motosiklet Yapımı (Kawasaki ZXR750 - 95 Model)
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Türkiye'de ilk ve tek olarak 95 model bir Kawasaki ZXR 750 racing motosikleti modifiye edip 330'luk yeni bir arka lastikle birlikte tek maşaya çevirme çalışmamıza ait ilk videodur. Şimdilik 4 bölüm yayınladık, arka jant yapımı, boyama, maşa yapımı, lastiği tutacak parçaların yapımını içeriyor. Destek olmak için aboone olmayı unutmayın
Motosiklet bittikten sonra aşağıdaki gibi olacak, hatta şu anda bitti fakat ufak tefek boya ve makyaj çalışmaları yaptığımızdan ve de işin büyüsü kaçmasın diye fotoğrafları yayınlamıyoruz.
Reklamlar
-
Sohbet ortamlarında şu model motor var bende değilde, 330 lastiğe biniyorum bende dersiniz hocam artik
Güzel çalışma teşekkürler, keyifle izledim.
-
elinize sağlık soluksuz izledim
-
Daha önce izlemiştim vaybe adam resmen motoru baştan yapmış dedim hemen abone oldum kanala. Ustalığınıza ve yeteneğinize imrendim doğrusu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------
Not: Tamam kawasaki ama keşke yeşil olmasaymış. Bu motorun rengi daha özgün olmalıydı.
-
Moderatör
Birşeyleri üretebilmenin verdiği mutluluğu veren birşey daha görmedim bu güne kadar ;) Artık ne anlarsanız...
-
-
tebrik ederim güzel çalışma sonucu merakla bekliyorum
-
07 Haziran 2017, 21:23
-
07 Haziran 2017, 21:42
Moderatör
B-veritas adlı üyeden alıntı
Baştan sona izledim, başarılarınızın devamını dilerim. Takdir ettim.
Türkiye'de klz 1000 için 15 T ön dişli bulamıyorken bu yapılanları görmek gurur verici.
-
07 Haziran 2017, 21:43
Kapıdaki yazıya baya güldüm. Ne kadar bıktılarsa sorulardan. Kapıya yazmışlar cevabı. Suriyelilere özel cevap bile var :D
-
07 Haziran 2017, 21:58
Ayaklığı açmadan dengede durabiliyor sanırım
-
07 Haziran 2017, 22:07
Şaka sandım gerçek çıktı iyi mi.
-
08 Haziran 2017, 00:20
Tebrikler usta canavar olmuş alet. Yalniz ben o arkada duran turnikeler ile ilgileniyorum. Üreticisiniz sanırım melik@piasa.com.tr ye fiyat listesi isterim mümkünse.
-
09 Haziran 2017, 21:17
Eldivenle çalışma haricinde yapılan iş 10 numara.
O yağlar tırnak aralarına, parmak izlerinin içine işleyecek.
-
7. bölüm yani Final yayınlandı, motosiklet hazır.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
-
ruhsata işleme olayı nasıl oluyor bunda?
-
Merter Mc donald's da görmüştüm 1 hafta oldu galiba.
Cb650f le geldim görmüşsündür mutlaka beni.
Güzel olmuş herkes lastiğin fotoğrafını çekiyordu.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)