LİFAN TAY 100 KONTAK SORUNU
Reklamlar
-
Evet öncelikle merhabalar.Yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
Şimdi konumuza gelicek olursak arkadaşlarımda motosiklet vardı benide bir motosiklet
alma hevesi kapladı daha sonra yaz tatilinde girdim bir işe lifan tay 100 aldım 750 TL 'ye
fakat şöyle bir sorun var motosiklet sadece ayak marşıyla çalışıyormuş.
Kontak anahtarı yokmuş.Bir müddet kullandım fakat sonra sıkıldım çünkü ayak marşı sanki su motoru
gibi geliyor :D varmıdır bunun bir çözümü kontak kablolarını çıkardım farklı renkte kablolar var
ama bir türlü cesaretim el vermedi söküp birbirlerine değdirmeye arkadaşlar biz yaparız dediler
yanlış birşey yaparlar diye vermedim. Yardımcı olunuz lütfen çok çalıştım almak için.Bu arada
hırsız falan sananlar hç uğramasın bile kendime hırsız dedirtmem herkesin motosikletini ne kadar çok sevdiğini de bilirim.
İsteyene resimlerini falan da atarım.
Reklamlar
-
Motosikletin ruhsat sahibi tarafından (etik olarak) yeni bir kontak seti alınıp, yetkin kişiler tarafından monte edilecek. Kontak seti 50-60TL olsa montajla birlikte 100TL'yi bile bulmaz diye tahmin ediyorum.
-
Tahmin ediyorum motorun ne ruhsatı ve plakası var nede ortada gerçek sahibi var büyük ihtimale hırsızlık malı gibi geldi bana
Yoksa kim ne diye ayak marşıyla motor kulanır ki
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
Evet doğru ruhsatı ve plakası yok o yüzden ucuza aldım zaten motosiklet kullanmayı çok istiyordum paramda bu kadardı aldım ama şasesi üstünde çalıntı olmadığından eminim.
-
çalıntı olmadığını var sayalım.
al bir kontak seti. 3 lüdür onlar kontak, depo ve kask kilidi. değiştir kendin zor bir şey değil 3 tane kabloyu yine çıkan yerdeki 3 kabloya bağlayacaksın bitti gitti.
depo kapağını da çıkar yenisini tak. kullan.
ama tekrar söylüyorum çalıntı motor ise durum başka. evrakı hiç bir şeyi olmayan motorlar genelde çalıntıdır. yoksa neden ruhsatı plakası hadi geçtim anahtarı bile yok. motor anahtarı kaybedilecek bir şey değil ki.
-
Çok sağolun şimdi ben bu kontak setinin siparişini verdim yarına elimde olur herhalde peki bunu nasıl takacam?
-
Mevcut kontağa bakarak, fotoğraf çekmek işi kolaylaştırır.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)