tebrik ederim sizi. muhteşem bir çalışma.
tebrik ederim sizi. muhteşem bir çalışma.
Güzel olmuş. Merak ettim yapmışken neden hem grom hemde Z900'ün sığacağı geniş bir garaj yapmadınız? İkisi aynı anda sığmaz gibi.
Çok güzel olmuş. Aklımdaki benzer fikirlere ışık oldu resmen. Ellerinize sağlık.
Yaptığınız işe hayran kaldım çok güzel bir çalışma olmuş
Motorları koyacak kapalı alan mevcut olduğu için, amacımız; dönüş alanı etkilemeyen ve yapı görselliği ortak alanı kirletmeyecek tek motorun sığacağı, maksimum boyutlarda bir garaj yapmaktı.
Canlı görüntüsü çok kibar oldu, amacımıza ulaştık.
Bir arkadaşımıza aynı garajın büyük versiyonunu yapacağız. Ölçüleri; 300x200x200h olacak ve iki büyük motor çok rahat sığacak. Proje gerçekleşirse ayrı bir başlık altından paylaşırım.
Teşekkür ederim, yardım gerekirse fikir alış-verişi yaparız.
Teşekkür ederim
babam bana bu kadar bakmadı
Cok güzel gorunuyor. Ellerinize saglik.
Hortlatalımda daha çok insana ulaşsın mükkemmel bir çalışma.
CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km
Cok guzel bir çalışma tebrikler
Genelde uber zevksiz olur bizim motorcular boyle seyler yaparken, bu tarz bir sey yapacaklari varsa baraka hurdasindan bozma saka gibi bir seyle gelip nasil olmus falan derler.
Bu Turk motorcusu cizgisinin cok ustunde kalitede bir calisma olmus. Eline emegine saglik.
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Toz başa bela, havalandırma kapağını sürekli kapalı tutuyorum.
İmkan var ise garaj önü için fermuarlı branda öneririm.
Teşekkür ederim
Garaj için ilk amacımız kimsenin göz zevkini taciz etmeyen mini bir yapı oluşturmaktı ki sizin ve diğer arkadaşların yorumları bize mutluluk verdi.
Teşekkür ederim
+
Malum garajın konumu ve şiddetli rüzgarlardan ilk sayfa da bahsetmiştim. Plastik lambiri ile estetik bir görünüm ile Bodrum'un beyaz temasına uyum sağladık ancak rüzgarlar en büyük korkumuzdu. Yaklaşık bir aydır arabayı dahil sallayan şiddetli rüzgarlar ile dayak yiyen garajımızda en ufak bir esneme ve esnemenin neden olduğu sızıntılar yaşamadık çok şükür. Ve lambirinin hergün yağmur ile kendi kendini temizlemesi de ayrı bir avantaj.
Vay be baya etkilendim elinize sağlık.
Merhaba güneş enerjili baataryalar koyarak aydınlanmayı çözebilirsin ayrıca kapıya basit bir devre koyarak kapısı açıldığında kenti uyandıracak bir ses sistemi ekleyebilirsin hepsi faydalı olur
şık güzel bir çalışma olmuş güzle günlerde kullanın
Aslında biraz daha büyük olabilseydi ufak tefek takılırdı içinde motora bakım felan yapardin
Ben şantiyeciyim. Aha dedim kesin benlik bir öneri çıkar dedim çıkmadı. Bravo dört dörtlük yapmışsınız.
garajın son halinin fotoğrafını atar mısınız?
kawasaki logolu yapacağınızı söylemiştiniz merak ettim
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim.
Garaj için de pilli sensörlü led var, 8 aydır pili bitmedi, şimdilik aydınlatma sorunu yok gibi.
Güvenlik ve kasko olduğu için alarma ihtiyaç duymadım.
Başlıkta belirtiğim gibi amaç mini bir garaj idi.
Yaza doğru 300x300x200 veya 250x250x200 yeni ve daha kapsamlı bir garaj projemiz var.
Teşekkür ederim
Sadeliği bozmamak adına logodan vazgeçip, elimdeki logoları garaj ve kapı içine yapıştırdım
Fotoyu şimdi çektim, en pis hali bu, lambiri kir tutmuyor ve hortumla çok rahat şekilde temizleniyor.
Bu foto geçen aydan, sızdırma olurasa diye branda ile önlem almıştım ancak çok şükür gerek kalmadı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)