kask için kendi kablosuz kulaklığını yap müzik dinle
-
Reklamlar
-
Aynı bluetooth adaptörünü Çinli sitelerde satılan kask kulaklıkları ile birleştirdim.Çalışıyor ama ses seviyesi bana biraz az geldi.Aynı kulaklığı bilgisayara bağladığımda gümbür gümbür ses geliyor.Sanırım şu bluetooth adaptörünün çıkışı biraz düşük gibi.Zaten Android telefonlarının ses çıkışları sağlık sebepleri yüzünden belli bir desibelde limitli.Acaba ben mi bir yerde hata yaptım.
Kullandığım kulaklıklar bunlar; Belki de sizin yaptığınız gibi daha güzel bir pc kulaklığını denemek lazım.
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Aynı bluetooth adaptörünü Çinli sitelerde satılan kask kulaklıkları ile birleştirdim.Çalışıyor ama ses seviyesi bana biraz az geldi.Aynı kulaklığı bilgisayara bağladığımda gümbür gümbür ses geliyor.Sanırım şu bluetooth adaptörünün çıkışı biraz düşük gibi.Zaten Android telefonlarının ses çıkışları sağlık sebepleri yüzünden belli bir desibelde limitli.Acaba ben mi bir yerde hata yaptım.
Kullandığım kulaklıklar bunlar; Belki de sizin yaptığınız gibi daha güzel bir pc kulaklığını denemek lazım.
https://images-na.ssl-images-amazon....14hqM4qmoL.jpg
bende aynısından almıstım ılk baslarda bendede ses cok kısıttı trafıkte nerdeyse duyulmuyordu pc kulaklıgı taktım sımdı iyi çok aman amanda olmasın bence arabaların kornalarını falan duymam ama bana yetiyor bence sızde kalıtelı eskı kırık pc kulaklıgı varsa onu deneyın
-
Süper Moderatör
Elinizde bu malzemeler zaten varsa deneyebilirsiniz, fakat bu malzemelere para harcayacağınıza intercom alın.
Aynı sistemi ben de yapmıştım, sistem çalışıyordu ama kalite yetersizdi. İdare ediyordum fakat artcı ile konuşabilmek için bir çift intercom alıp taktım, sesi ilk duyduğumda Kolpaçino'da ki polisin tepkisini verdim.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)