Kırılan Topcaselerimi onardım Sizde Onarın Çöpe atmayın..
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar Çantalar olmuş 300-500-1000tl Motor yere düşüp 10metre bile sürüklense ilk kırılacak hasar alacak parça Çantalar(36lt üzeri çantalar motordan daha dışarda duruyor genelde)
Elimde Shad Sh33 Çantam vardı.Cbf 150 de takılıyken otoparkçının biriyle tartışmam esnasında Sert bir yumrukla tüm menteşe noktalarını kırdım..
Atmayada kıyamadım.
alüminyum Kapı menteşesi aldım 2tl den 2 tanesi 4 tl. Vida somun pul aldım. Yani toplam 7tl ye mal olmadı.(Karaköyde çalışıyorum bu arada her şey elimin altında)
Görselleri; (Motora yakışmamış diyeni bıçaklarım! Çanta güzellik olsun diye takılmaz.artçılı sürüş yapıyordum kilidi eşyası çoktu Ufak bile çanta napalım)
Reklamlar
-
Hocam keşke onarmasaydınız bu tip spor motosikletlere topcase yakıştıramıyorum. Yine de tebrikler.
-
mockingbird adlı üyeden alıntı
Hocam keşke onarmasaydınız bu tip spor motosikletlere topcase yakıştıramıyorum. Yine de tebrikler.
teker yaparken motoru dengelesin diye takıyorlardır heralde, yoksa mt7 ve topcase in başka bir açıklaması olamaz
-
-
Jemand adlı üyeden alıntı
teker yaparken motoru dengelesin diye takıyorlardır heralde, yoksa mt7 ve topcase in başka bir açıklaması olamaz
Zevkler renkler bende takardım şahsen.
-
Ben direk egzozu solicem abi onada bi çare bul haderslar çok kötü duruyor
-
Moderatör
Bazen forumdan soğuyorum ne yalan söyleyeyim.
Arkadaşın topcase onarması güzel bir şey. Herkesin elinden gelse keşke. Fakat bazı mesajlara da tutulmamak elde değil. Bilgisizce, cahilce mesajlar. Teknoloji çağında yaşıyoruz.. Biraz araştırsanız keşke.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)