Göğüs Korumalı Boyunluk-El Örgüsü
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Motosiklet Eğitmeni
Sana bir çile yün gittiyse normal bir insana bir çileden 3-4 tane çıkar o zaman.
Şaka yapıyorum alınma
Yine de maşallahın var.
Annenin ellerine sağlık.
-
Evet motorda geniş gözenekli yün boyunluk çok işe yarar zaten.
Her delikten hava aldığı gibi bir de montun boyun kısmı tam kapanmaz, oradan da rüzgar almaya başlar.
-
Hocam çok yakışmış güle güle kullanın annenin eline sağlık,saygılar sevgiler ona.
Bende motosiklete ilk başladığımda anneme ördürmüştüm benimki kar maskesi tarzındaydı gögüse uzanıyordu fakat motor için çok kullanışsız kesinlikle motor sürerken giymenizi önermem faydası olmuyor.Wind stopper özellikli bir balaklava edinin mutlaka
-
-
Mersin İl Temsilcisi
Anneyi boşa yormussun.emegine sağlık ama çoğu motorcu annesi/bacisi ve sevgilisi tarafından denenmiş lakin sonuçta geniş gözeneklerin/ kapanmayan montun ve genişleyen kaskin ( burada ciddi güvenlik ve ekonomik kayıp içine girersiniz) ihanetiyle sonuçlanmış bir savunma sistemi..
En kısa sürede gogus korumalı termal özellikli bir balaklava almanızı tavsiye ederim.
Rüzgarlı havada, otobüs durağında ve kapson altında çok işe yarayacağı kesin...
-
Teşekkür ederim...
Gözenek konusunda haklısınız. Bunu bende düşündüm. Hatta önce daha farklı şiş vs. ile başlandı. Gözenekler büyük olduğu içi söküldü, yeniden küçük gözenekli örüldü...
Yıllardır araziye çıkarım. Offroad kamp vs., termal özellikleri vs. biliyorum...
Şimdilik motorum çok yavaş...
yapılabilecek şeylere para verip almayı sevmem...
Manevi değeri olan şeyleri kullanmayı çok severim...
Sıcaktan çok çok bunalırım...
Dolayısıyla bu benim şimdilik işimi görüyor.
Yarım çile kadar yün gitti. Tartacak halim yok, kabaca bir çile dedim...
Benzer ve daha iyi ürünler olduğunu biliyorum, önceden birilerinin böyle bişeyler yaptığından da eminim. Ama çok sevdiğim için çok sevindim Sizlerle paylaşmak istedim, o kadar.
Değerli yorumlarınız için yeniden çok teşekkürler.
Sağlıcakla...
Sıcak kalın
-
Alternatifi bol olsa da anne eli değmiş birşey ile motora binmenin manevi keyfi yeter, güle güle kullan
-
Annenizin eline sağlık , kendisine saygı ve sevgilerimi iletmek isterim.
-
11 Aralık 2016, 10:48
shadowmaster adlı üyeden alıntı
Alternatifi bol olsa da anne eli değmiş birşey ile motora binmenin manevi keyfi yeter, güle güle kullan
Çok teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:47 ----------
Emreköktürk adlı üyeden alıntı
Annenizin eline sağlık , kendisine saygı ve sevgilerimi iletmek isterim.
Teşekkürler, ileteceğim.
Sevgiler, Saygılar...
-
11 Aralık 2016, 10:49
Koltuktaki hesap makinesi olaya ne kadar ciddi yaklaşıldığını gösteriyor.
El emeği, hele bir de anne emeği ürünü kullanmak çok güzeldir.
İyi günlerde kullanın
-
11 Aralık 2016, 10:57
-
11 Aralık 2016, 14:07
ören bayanın ellerine sağlık.
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
11 Aralık 2016, 14:17
Forumda, bir dunya absurt acilan konulardan sonra, boyle guzel bir konu gormeyi ozlemisim, ise yarar ve harika bir calisma, tebrik ederim. Annemizinde ellerinden operim, eline saglik.
-
11 Aralık 2016, 16:35
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
ören bayanın ellerine sağlık.
Çok teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------
Shamy adlı üyeden alıntı
Forumda, bir dunya absurt acilan konulardan sonra, boyle guzel bir konu gormeyi ozlemisim, ise yarar ve harika bir calisma, tebrik ederim. Annemizinde ellerinden operim, eline saglik.
Tüm forumlarda var böyle durumlar maalesef. Benn buradan çok şey öğrendim, İyi ki var.
Motosiklet için çok verimli olmayabilir, Gerçekçi olmak gerekirse; çok önemli süpper birşey değil. MoTTor içşnde uygun değildir diye düşünülebilir, doğrudur. Ammaaa sizin nezaketiniz süpper. Yeniden teşekkürler...
Fakat, yukarda yazdığım gibi, benim işimi görüyor. Amaca ulaşıldı. Çok da eziyetli zor birşey olmadı Anneme. O da ökeyifle örgü örer, Benim için bişey yapmaktan da mutlu oldu...
Bu motosiklet kullanırken işe yaramazsa bile kıymetlidir benim için...
Ayrıca kırsaldaki, soğuk diyarlardaki insanımız atkıyla, kat kat kazakla vs. çinlere çünlere, karası beyazı, ceylanı twini jawaya, rus mus mezkelere vs. karda kışta binebiliyorsa, ben de kullanırım. Benim o güzel insanlardan ne eksiğim var. Köy bakkallarında, kasaba pazarlarında termal mermal buff muff yok. Keşke el örgüsü kıldan yünden çorabım olsada üstüne lastik giysem, İçime yün içlik üstüne pijama, üstüne de pantolonumu giyip paçalarımı çorabın içine soksam kaş kırpik gözyaşı her heryerde donar
Canım köy yufkası arasına lor peyniri çekti durumu kırsala bağladım
Bu arada o diyarlarda motosiklete motosiklet, traktöre de traktör denmez. İkisine de motor denir
-
11 Aralık 2016, 16:45
Hahaha hocam sizin aklınıza, annenizin eline sağlık. Bende hemen yaptırıyorum bi tane bitince buraya fotoğrafları atacağım teşekkür ederim fikir için
-
11 Aralık 2016, 16:54
-
12 Aralık 2016, 15:01
Alfonse adlı üyeden alıntı
Kolay gelsin. Şimdiden gülengüle kuullanın, emek verenin şimdiden ellerine sağlık...
Keşke bizşm için örgü ören kıymetlilerimiz hep olsada hep kullanmayacağımız şeyler örseler bize... Allah herkese sağlıklı uzun ömür versin inşallah...
Bu Arada;
Dünyanın en parlak motosikleti Flitadır, Flinta 200 krom süpper...
Hayır hayır o filintadan değil benimkisi, bu filintadan: http://i.hizliresim.com/41r8oA.jpg
-
12 Aralık 2016, 15:21
Baklava değil mi lan onun adı..??
Şeyyyy balaklava..
Anneleri yormayın..
2 tane mouse pad alın (neopren) birleştirin 2 paket lastiği tamam.
-
12 Aralık 2016, 15:37
Ellerine sağlık, Allah tüm annelere sağlık-sıhhat, uzun ömür nasip etsin.
Fakat o ördüğünü motosiklet sürerken kullanmanız zor, bende annemin yıllaaaar önce ördüğü, hatta alt tarafı atkı olan buna benzer bişey vardı, geçenlerde ortaya çıktı, bi denedim kaskla, yok olmuyor. Bir kaç tane kar maskem de var, fakat hiçbiri iyi bir balaklavanın yerini tutmuyor. Bu tğr ürünlerde ne kadar rüzgara dayanıklı olduğu kadar o derecede ince olması şart. Yoksa kafada ve boyunda biraz uzun sürüşlerde rahatsızlık verir. Ben en son ros balaklava aldım, tavsiye ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler