Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Tas kapak büyük olur. Büyüklük tornada kesilir de şimdilik ona gerek yok zaten. ATV lastiği takma niyetim var.
Evet aynen öyle kullanmayı düşünüyorum. Geldiğinde üstünde çadır kurmak için tente vardı. Onu kesip çıkarıp yerine tampon konmuş gibi oldu. Ek ağırlık yok yani. Geldiğinde ki gibi. Ruhsatta yazana göre 400 kg kendi geliyor 600 kg taşıma kapasitesi var.
250 cc 4 zamanlı atv motoru taktım. Diferansiyel uymadı. Hız yapmıyor. Vites geçişlerinde hiç değişmemiş gibi. Ayna mahruti değiştireceğim ancak şimdilik uğraşacak vaktim yok. Bikaç gün dursunda özleyeyim.
Gecem gündüzüm onla uğraşmakla geçti. Asıl işimide boşladım müşterilerden sitem var.
Motoru değiştirdiğim için kalorifer artık yok. (eskisinde kranka bağlı fan vardı. Pistonun dışına hava üfürüp onu içeri verebiliyordum)
Eksoz aşırı sıcak oluyor. Onun üzerine bi kutu yapıp küçük bi fan ile kalorifer sorununu hallederim. Ancak benim asıl kafamı karıştıran hararet sorunu.
Hava soğutmalı motor sonuçta. Ve kasa altında olduğu için karşıdan esen havayı alamıyor. Yanlara davlumbaz benzeri birşey yapıp kenardaki havayı motora üfürtsem çözüm olur mu? Isınan 4 zamanlı motora ne olur? İki zamanlı şişiyordu biraz bekleyip çalıştırınca sorun yoktu. 4 zamanlı motor hakkında pek bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.