Bu ara biraz yoğundum. Civcivin muayenesi ile uğraşıyordum baya aksilik çıktı. Birde üstüne kamyonun muayene bitti onla da hala uğraşmaktayım. Bu ay devlete çalışıyoruz.
Unoturbo işin aslı ben bu arabayı bitirdim sayılır. Yani burda yazdıklarım haftalar önce yaptığım işlemler. Sen renk önermişsin sağolasın ancak zaten boyanmıştı araba sen renk önerdiğinde.
Lastik işine ise muayeneden sonra bakacağım. Flanş güzel fikir. Buna uygun bi atv lastiği çok güzel durur. Motor da çeker inşallah. Şu haliyle ilk 3 viteste aşırı güçlü ancak 4. viteste zor toparlıyor. 4. vitesi sürat vitesi gibi. Evet lastiği var. 50 liraymış konyada. İnternette 80 lira filan. Lastiği bulur takarım ancak benim istediğim daha büyük dişli bi atv lastiği ile farklı bi hava katmak araca. Niyetim biraz görsel birazda işlev. Ben çok dağ tepe gezerim ATV lastiği güzel olur.
Temizlik malzemelerinide hırdavatçılardan aldım. Ben şehrimin esnafı kazansın diyen biriyim. Mecbur kalmadıkça internetten alışveriş yapmam. Şehrimde de büyük markadan alışveriş yapmam. Kamyonlar Kayseri Aksaray çalışır ancak onlara daha Kayseri'de çivi çaktırmışlığım yoktur. O saydığın malzemelerden kullanacaklarımı beraber iş yaptığımız hırdavatçılardan temin ettim yani. İlgin için teşekkürler. Fikirlerine açığım.