Kuba KEE 100 yaptığım çalışmalarım
Reklamlar
-
Reklamlar
-
o şeridi jant harici çektiğin yerleri sök bence.
-
-
orijinal gibi duran düğmeleri güzel olmuş.
-
crxforever adlı üyeden alıntı
orijinal gibi duran düğmeleri güzel olmuş.
Teşekkürler.
-
-
Guzel calisma olmus gule gule kullan
-
her yönüyle mükemmel olmuş emeğine sağlık.eğer bir işin yoksa git bi motorcu da hemen işe başla.referans olarakta kendi motorunu göster o derece yani.el becerilerin çok iyi.tebrik etmek boynumun borcu.bir şey daha söylemek istiyorum.o yan çantaları biraz daha öne alabilirsen daha iyi olur bence.kuyruk kısmına yük binmemiş olur.yani denge olayını bozabilir düşüncesindeyim.
-
Emeğinize sağlık. Çantaların yapım aşamaları var mı acaba? Başka malzemeden yapmayı düşünüyorum
-
çiçek maşallah.
güle güle binin.
-
01 Haziran 2017, 14:36
sahil adlı üyeden alıntı
Guzel calisma olmus gule gule kullan
Teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:27 ----------
.::YaRGıÇ::. adlı üyeden alıntı
her yönüyle mükemmel olmuş emeğine sağlık.eğer bir işin yoksa git bi motorcu da hemen işe başla.referans olarakta kendi motorunu göster o derece yani.el becerilerin çok iyi.tebrik etmek boynumun borcu.bir şey daha söylemek istiyorum.o yan çantaları biraz daha öne alabilirsen daha iyi olur bence.kuyruk kısmına yük binmemiş olur.yani denge olayını bozabilir düşüncesindeyim.
İyi niyetleriniz için teşekkürler.Hamdolsun işim var.Hobi olarakta uğraşıyorum işte.Ama emeklilikte neden olmasın
Çantaları mecburiyetten biraz geri almak zorunda kaldım.Selenin açma kilidinin hemen bitimine yerleşti.Yoksa anahtar çalışmayacaktı.Malum depoda sele altında.Dengede çok etkisi yok.
Tekrar teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
EmreKocyigit adlı üyeden alıntı
Emeğinize sağlık. Çantaların yapım aşamaları var mı acaba? Başka malzemeden yapmayı düşünüyorum
Teşekkürler.Bir kaç resim daha var ama çalışma sırasında resim çekmeyi unutmuşum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:34 ----------
blacktulip adlı üyeden alıntı
çiçek maşallah.
güle güle binin.
Teşekkürler.
-
01 Haziran 2017, 14:52
Cup motosiklet sınıfında gördüğüm en güzel motosiklet bu oldu.
Çantalar, topcase, çamurluk uzatma falan çok yakışmış eliniz emeğinize sağlık 👍🏻
-
02 Haziran 2017, 12:07
[QUOTE=RedCBR125;4158784]Cup motosiklet sınıfında gördüğüm en güzel motosiklet bu oldu.
Çantalar, topcase, çamurluk uzatma falan çok yakışmış eliniz emeğinize sağlık
Teşekkürler.Beğenmenize sevindim.
-
19 Temmuz 2017, 08:50
On Numara olmuş tebrik ediyorum
-
19 Temmuz 2017, 13:36
byinfaz.42 adlı üyeden alıntı
On Numara olmuş tebrik ediyorum
Teşekkürler
-
elinize sağlık takdir edilecek temiz bir işçilik. güle güle kullanın.
rica etsem gündüz farının varsa marka modeli ve nereden kaç liraya temin edebileceğimi açıklar mısınız ? hayırlı forumlar
-
erman_koc adlı üyeden alıntı
elinize sağlık takdir edilecek temiz bir işçilik. güle güle kullanın.
rica etsem gündüz farının varsa marka modeli ve nereden kaç liraya temin edebileceğimi açıklar mısınız ? hayırlı forumlar
Teşekkürler.Ledleri aliexpresten getirtmiştim.Ozaman 40-45 TL civarıydı fiyatı.Daylight led isimli bir markası vardı.
-
Eline sağlık çok güzel olmuş. Yan çantaları çok beğendim. Güle güle kullan. Not yan çantalara talibim.
-
yaşlıveacemi adlı üyeden alıntı
Eline sağlık çok güzel olmuş. Yan çantaları çok beğendim. Güle güle kullan. Not yan çantalara talibim.
Teşekkürler.Sizin gezilerinizi ilgiyle takip ediyorum.Gezilerde de gerçekten çanta önemli.
-
eline sağlık, güzel olmuş.
uzun kısa butonu boş mu kaldı. kafama takıldı :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)