Kuba KEE 100 yaptığım çalışmalarım
Reklamlar
-
Tolga Can adlı üyeden alıntı
eline sağlık, güzel olmuş.
uzun kısa butonu boş mu kaldı. kafama takıldı :D
Teşekkürler
Uzun kısa yanı işlemini yapıyor,sorun yok
Reklamlar
-
Deri çanta olmamış, elin yatkın plastikden çanta yapabilir,beyaza boyayarak motosiklet ile bir bütün oluşturabilirsin.
Heybeler güzel ama cubda manasız olmuş. Hatta heybeleri satıp plastik vari malzeme içinde bütçe ayırılabilir
-
Macit250 adlı üyeden alıntı
Deri çanta olmamış, elin yatkın plastikden çanta yapabilir,beyaza boyayarak motosiklet ile bir bütün oluşturabilirsin.
Heybeler güzel ama cubda manasız olmuş. Hatta heybeleri satıp plastik vari malzeme içinde bütçe ayırılabilir
Yorumlar için teşekkürler.
Elimde olan malzemeyi değerlendirme adına heybenin rengi mecburen öyle oldu
Heybeyi tercih sebebim dediğin gibi CUP motorlarda çanta biraz abartılı olacağından dolayı.
Heybeleri işi olunca açıp kullanıyorum.Haricinde ise katlı bir vaziyette duruyor.Bilhassa artçılı binişlerde arkada oturanı rahatsız etmiyor.
Plastik çantada böyle bir şansım olmaz.
İyi günler dilerim.
-
Emeğinize sağlık.
Böyle elinden iş gelen insanlara imreniyorum.
Motorunuz çok şık olmuş, güle güle kullanın.
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
Emeğinize sağlık.
Böyle elinden iş gelen insanlara imreniyorum.
Motorunuz çok şık olmuş, güle güle kullanın.
Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
-
Güzel çalışma, yağını da zamanın da değiştirdi mi uzun süre hizmet eder. Yolunuz açık olsun.
-
ysn17 adlı üyeden alıntı
Güzel çalışma, yağını da zamanın da değiştirdi mi uzun süre hizmet eder.
Yolunuz açık olsun.
Teşekkürler,bakım konusunda oldukça titizimdir.Hatta zamanı gelmeden yaptırıyorum desem yalan olmaz.
-
Alet yakıyo, nazar değmesin.
-
bindiregandi adlı üyeden alıntı
Alet yakıyo, nazar değmesin.
Teşekkürler
-
Herzaman istemekle olmuyor birazda beceri lağzım gerçekten emeğinize sağlık güzel olmuş güle güle kazasız belasız kulanmanız dileğiyle
-
serconline adlı üyeden alıntı
Herzaman istemekle olmuyor birazda beceri lağzım gerçekten emeğinize sağlık güzel olmuş güle güle kazasız belasız kulanmanız dileğiyle
Teşekkürler.İstemek işin yarısını halletmek demektir.Diğer yarısıda dediğiniz gibi beceriye bağlı.
-
10 Aralık 2017, 23:42
Cok guzel olmus gule gule kullanin
-
11 Aralık 2017, 00:31
Çanta harici biraz keyfekeder olmuş gibi. Ama güzel olmuş. Bendede cup var orijinalliğini bozmamak adına topcase haricinde bişi yaptırmadım.
-
11 Aralık 2017, 08:12
srknsnyz adlı üyeden alıntı
Cok guzel olmus gule gule kullanin
Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:11 ----------
patpop adlı üyeden alıntı
Çanta harici biraz keyfekeder olmuş gibi. Ama güzel olmuş. Bendede cup var orijinalliğini bozmamak adına topcase haricinde bişi yaptırmadım.
Teşekkürler.
-
12 Aralık 2017, 13:18
merhaba,
ben de almak istiyorum fakat toplam masraf ne olur acaba ? plaka ruhsat vs ?
bir de memnun musunuz motordan ?
iyi günler
-
15 Aralık 2017, 08:16
merhaba,
ben de almak istiyorum fakat toplam masraf ne olur acaba ? plaka ruhsat vs ?
bir de memnun musunuz motordan ?
iyi günler
Merhabalar.
Ruhsat vs. masrafları yeni zamlarla tam ne oldu bilemiyorum ama 500 TL yi geçmez sanırım.
Yaklaşık 4000 Km oldu.Ben şahsen memnunum.Tavsiyede ederim.
-
15 Aralık 2017, 08:35
Cevabiniz icin tesekkurler @MCV
Bugun gidip yakindan da gorecegim kismetse
Cok aklima yatti insallah alirim koltuk alti bagaji olmasi tercih sebebi benim icin, bir de yaptiginiz cantalar da cok iyi olmus kafamda ki halini yapmissiniz.
Fazla bilgi de yok internette kee ile ilgili, tecrubelerinizi de kullanici zaman zaman paylasabilirseniz alma niyeti olana da faydali olabilir
İyi gunler
-
16 Aralık 2017, 11:57
Dun aldim motosikleti.. carsamba gunu teslim almaya gidecegim
-
18 Aralık 2017, 08:22
Dun aldim motosikleti.. carsamba gunu teslim almaya gidecegim
Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın.İyi bir tercih yapmışsınız.Dün şöyle bir dolaşmaya çıktım.70 Km yapmışım.
Bu soğuklarda bile tek marşta çalıştı.Ben çok memnunum.İnşallah sizde memnun kalırsınız.
-
18 Aralık 2017, 17:16
MCV adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın.İyi bir tercih yapmışsınız.Dün şöyle bir dolaşmaya çıktım.70 Km yapmışım.
Bu soğuklarda bile tek marşta çalıştı.Ben çok memnunum.İnşallah sizde memnun kalırsınız.
Cok tesekkur ederim insallah ben de memnun kalirim sizin gibi, bayi elimde son kaldi yilbasindan sonra zamli haliyle stoklarimda olacak dedi.. incelemeye gitmistim ama aldim ciktim
Evet soguk havalarda bile tek marşta calistigini bi inceleme de okumustum aynen dediginiz gibi..
Fikir alis verisi yapalim zira benim ilk motosikletim acemisiyim bu isin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)