Benzin deposunun girişini değiştirmek
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Süper Moderatör
Valla bravo, işini görüyor mu? Gerisi önemli değil
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Motosiklet Eğitmeni
-
Harika olmuş. Ellerine sağlık.
Wave varken yaptığım birkaç uzun gezide böyle bir düzene şiddetle ihtiyaç duymuştum. Ama yapamadan gitti Wave.
-
Mükemmel
-
abi işçiliğin çok güzel. zaten daha önce yaptığın römork ve karavan'dan da bunu biliyoruz çok kullanışlı bir uygulama olmuş eleştiri olarak alma gerçekten beğendim fakat kafama takıldı, yeni depo kapağın eskisinden seviye olarak yukarıda malum bizim ülkenin pompacılarıda genelde tl-kuruş tamamlamak için fulle deyince boğaza kadar dolduruyor. böyle bir durumda eski kapakta havalandırma vs varsa yada conta kötü ise alt eski kapaktan taşma yapabilir. eline sağlık. iyi sürüşler
-
Teşekkürler ,,
Motoru yan ayaklığa aldığımda yapmış olduğum girişteki kapağın hava deliğinden benzin akıtıyordu,oradaki hava deliğini tıkayınca sorun çözüldü
Depo gerekli olan havayı iç kapaktan alıyor
İç ve dış kapak seviyeleri hemen hemen ayni ama tam fulleme yaptığımda kapağı tam sıkmıyorum yoksa dediğin gibi iç hava deliğinden taşma yapıyor
Oda bir akvaryum çekvalfiyle çözülür ama basit bir modifiye durumunu atom mühendisliğine bağlamak istemedim
-
tebrıkler,
guzel dusunce ;)
-
Çok güzel bir çalışma olmuş.Bende CUP modeline geçince bu sıkıntıyı anladım.Arçıyı rahatsız edermi acaba?
-
Artçı ayaklığa bastığında arada boşluk bile kalıyor,koltuk hizasından aşağıda
Yalnız dış kapağı içtekine oranla çok az yukarıda tutmalısın
-
Eline sağlık süper bir işçilik olmuş, kapak kilitli değil sanırım dikkat et çekmesinler
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)