Motosiklet Scooter Balata Değişimi Nasıl Yapılır ( Videolu )
Reklamlar
-
29 Ağustos 2016, 01:44
İyi geceler arkadaşlar , geçen bahsetmiştim aldığım araçlar üzerine vakit buldukkça sök tak işlerini videolu yapıyodum artık motor üzerinden devam edicem
Burada elimden geldiğince fırsatlar ve imkanlar dahilinde küçük basit bakımları servis yolu tutmadan nasıl yapabiliriz bu ve benzeri bir kaç uygulamayı daha iyi şekilde gittikçe hazırlayarak beğenilerinize sunacağım hayırlı geceler
Reklamlar
-
29 Ağustos 2016, 09:36
carbonv e sinterli balatalarıda önerirsen bence çok iyi olur, malesef balata diyince en ucuzunu alıp takıyorlar
-
29 Ağustos 2016, 09:43
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
carbonv e sinterli balatalarıda önerirsen bence çok iyi olur, malesef balata diyince en ucuzunu alıp takıyorlar
para varmı diye soruyon mu
-
29 Ağustos 2016, 11:43
Merhaba, taavsiyeler benim için erken dediğim gibi otomobiller ile uğraştığımdan o konularda bilgim fazla ama motosiklet konusunda henüz yeniyim zaman geçtikçe araştırmalar yapıp öğrendikçe videolarımda daha iyi öneriler yapıcağımdan emin olabilirsiniz
-
29 Ağustos 2016, 12:06
bakır alaşımlı olduğu için daha hızlı sogur ve uzun ömürlüdür,
-
31 Ağustos 2016, 02:59
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim çok sağolun :=)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)