Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ogs mi hgs mi?

REKLAM ALANI

Merhabalar konu hakkında araştırmaya çalıştım ama çok fazla bilgi yok. Bulduklarım da genellikle 3 4 yıl öncesinin. HGS yerine OGS almak istiyorum. OGS de HGS gibi %50 indirimli mi? HGS'nin indirimli olduğunu da bi videoda gördüm, hala geçerli mi kampanya gibi bir şey mi bilmiyorum. KGM'de 6.sınıf gözükmüyor, siteyi güncellememişler sanırım. Teşekkürler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Motosiklet için sadece HGS var, 6. sınıf.

OGS zaten pil ile çalışan elektronik bir alet olduğu için mantıklı değil, şu an ogs kullanan herkes alet bozulduğunda hgs'ye geçer emin ol.
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

ZümeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Me Te Doquz
    3. alternatif katlanır plakalık

Teşekkürler
    Benim OGS düşünmemin sebebi pilli olmasıydı, OGSnin çalışması için gereken enerjiyi pilden alırken HGSnin çalışması için gereken alanı manyetik alandan alıyor bu da pek sağlıklı değil gibi bir yazı okumuştum. Ama motosiklet için sadece HGS varsa el mahkum.

Alıntı ZümeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3. alternatif katlanır plakalık
    O da bir alternatif tabi. Ama tercihim kurallara uymak

dtvolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    nc 750x dct
    az önce bankaya sordum motosiklet için ogs alabileceğimi söylediler. arabada hgs den çok şikayetçiyim doğru dürüst okumuyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)