Maşallah... Yapılınca oluyor. Pek zamanınız olmuyor anlaşılan...
kawasaki w800 10000 Euro seninkinin yanına yanaşamaz, elindekinin kıymetini bil hocam
evet işlerimden dolayı yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------
teşekkür ederim. yanına yaklaşamaz derken bu ne eder peki.üç aşağı beş yukarı tahminen
evet uzun zaman oldu. iş degisikligi islerin yogunlugu sebebi ile epey ara verdik. ama yavaş yavaş kaldığımız yerden devam ediyoruz
ben de aynı şeyi söyleyeceğim; bu hali çok güzel, belki arkadaki bagaj demiri sökülebilir
Motorunuzun Çok detaylı bir temizlikten başka birşeye ihtiyacı yok gibi görünüyor çok temiz ve düzgün muhafaza edilmiş neredeyse oksitlenme bile yok kesinlikle orjinal haliyle bırakmanızı tavsiye ederim.
Tek kelimeyle muhteşem diyorum. Eline emeğine sağlık ve çok şanslısın çok güzel keşke benim olsa
teşekkür ederim. maşallah de kardeşim nazar olmayalım...😉😉
41 kere masallah tekerine tas degmesin
Valla maşallah kelimesinden başka diyecek birşey bulamadım
Biraz bilgi verseniz, sasisi ne tur islemlerden gecti,ne tur bir boyayla boyandi, once eski boyasi kazindi mi?
Krom jantlar sadece temizlendi mi, tekrar krom mu kaplandi gibi bilgiler ise yarar.
Gercek motorlar bunlar iste
Kolay gelsin. Yapilis asamalarini kisa kisa aciklarsan daha iyi olur.
şasedeki eski boya temizlendi yine aynı renkte boyandı. jantlar ve orjinalindeki bütün krom parçalar tekrar krom kaplama yapıldı. depo ve yan kapaklar tamamen orjinaline bağlı kalınarak boyandı. motor aksamı sökülüp temizlendi. değişmesi gereken parçalar değişti. sedece ön çamurlukta sorun var idi onuda hallettik gibi. yapım aşamasını tek tek fotograflamaya çalışıyorum. paylaşacağım
Bitmiş hali efsane olacak. Şimdiden belli oldu.
yeni fotolar bekleniyor, gerçekten çok güzel bir motor olacak tekrardan... zaten zamanında da çok güzelmiş ya
Motor için diyorsanız Berner paslanmaz temizleyiciyi denemenizi öneririm.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)