Egzoz olarak bence yeni kısa ve konik olan egzozlardan tercih edin (cafe racerlarda sıkca görülen). Ama modern tiptekilerden uzak durun derim.
Bence orjinal halinde topla.
Eğer cafe racer şeklinde değişiklik yapmak istersen,
şaseye müdahale etmeden, gidon , sele , çamurluklar gibi geri dönüşü olan değişiklikler yapabilirsin.
zaten bunları yaptığında görsel olarak yeterli olacaktır.
Şimdiden kolay gelsin.
Bu arada hangi ildesiniz?
Belki gönüllü olarak size yardım etmek isteyecek arkadaşlar olacaktır
şaseye müdahale etmeyi kesinlikle düşünmüyorum zaten. antalyadayim bu arada
evetttt sonunda motoru sökmeye başladım inşallah ortaya güzel bişey çıkacak. fotoları ekleyecegiz en kısa zamanda
Selamlar, şimdi size yedek parça lazım olacak, ben şöyle bir site buldum motor contalarını getirmiştim (XS650 değil başka model). Gümrük vb masraflarını da düşünerek XS650 için kullanabilirsiniz, parça katalogları var:
https://en.impex-jp.com/catalogs/moto/yamaha-other/XS-650.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
evet şasenin boyası yapıldı. motor acıldı piston sekman silindir sibob yenilendi. krom kaplama yapılacak parcalar kaplamaya gönderilecek. depo tekrardan orjinaline boyanacak. komple elektirik tesisatını yenileyecegim. çalışmaları resimleyip yükleyecegim fırsat buldukca
Benim olsa yıkar temizler parlatırım ve orjinal parçalarının hiç birinde kesme biçme oynama yapmam arkadaki çanta demirini sökerim kromajşarı parlatıp mis gibi kullanırım. Maşallah motosikletin görüntüsünü çok beğendim eski boya görüntüsü çok güzel olmuş
Takipteyiz...
sayın leokaplann resimlerdi saşe boyanmıi hali degil daha söküldükten sonraki hali. yag ve kirden temizlendi yine orjinal boyası olan siyaha boyandı onun fotosu yok daha. birde motor zaten tamamen orjinaline göre toplanacak kesme biçme olmayacak. bizim yaptıgımız sadece temizlik
Merhabalar benim fikrim kesinlikle orjinal olarak topla bu güzelliği orjinal şekilde devam ettir.Bu arada motor çok güzelmiş
Orjinal hali cok ama cok guzelmis şahsim fikrim orjinal toplaman takipdeyiz... :-)
yakıt deposunu nasıl ne ile temizleyebilirim bilgisi olan arkadaslar bi yol gosterirse memnun olurum.
not:içinde biraz benzin kalmış
O ne kadar güzel bir depodur öyle. Yamaha cizgileri çok hos. Nerdeyse 1 yil gecmis üstünden. Acaba motor ne durumda su anda. Merak uyandirici bi konu.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Aynen bir fotoğraf birşey var meraklandım bende. Bu makinaya orjinal hali ile binicen cıncıkk gibi olacak. Cafe racer macer bilmem ben ya.
şuan şasesi orjinal boyası olan siyaha boyandı. motor piston sekmanlar siboblar başta olmak üzere yenilendi sadece marş dişlisi ve karbüratör temizligi kaldı. yakit deposu temizlenecek ye boyaya gidecek. krom olması gereken yerler kroma gidecek daha sonrada toplamaya başlayacağım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)