ayna camı kesen yer bilen var mı?
Reklamlar
-
Merhaba,
CBR250r ayna camım düştü. Aynanın dış kısmı sağlam. yeni aynaya para vermek istemiyorum. sadece aynasını kesen yer var mı? normal camcıda kestirdim ama düz ayna, görüntüyü kısıtlıyor. bizim aynalar dışbükey. daha geniş alan gösteriyor. bildiğiniz yer var mı dılbükey ayna kestirebileceğim?
Reklamlar
-
Seyrantepeye giderken 4 soldan girdiginde sagdan 5 veya 6 dukkan. Isini gorur.
-
Moderatör
-
41.093814,29.004449
Bu kodu kopyala googlede arat.
-
Camcıların hepsi yapar o dediğin işi..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Hepinize çok teşekkür ederim, sonucu ayrıca yazacağım.
-
Arkadaşlar ayna için dün Seyrantepe sanayii'de Yalçın Usta'ya gittim. Çok ilgilendi ve çok hoş sohbetlerimiz olu. Aynaya gelirse orjinalden iyi oldu diyebilirim. Gerçekten işin ustasıymış. Yaparken izledim, ne kadar özenli ve kaliyeli çalıştığını anlatamam. İhtiyacı olanlara kesinlikle öneririm. fiyat ise 30.-TL. Pahalı gibi geldi ama işçiliği görünce pazarlık bile etmedim.
Dr. Yalçın Usta
0532 411 75 46
0531 315 93 72
0212 269 43 33
Huzur mh. Beyazıt cd. Kat:2 No:1 Seyrantepe/4 levent
-
Motor aynası dışa doğru kavisli şekildedir. Tümsek aynadır. Geniş görüş sağlar. Düz ayna takarsanız görmeniz gereken yeri göremezsiniz. Tavsiye etmem. 30, 40 lira ne sizin ne de başkasının canından daha değerli değildir.
-
camcıda araç aynası bulabilirsen yaptırırsın ama nerdeyse aynı fiyatı verirsin 10 kağıdını alırlar herhalde.
-
10 liraya ancak pencere aynası takarlar muhahha306 kardeşimin dediği gibi bu camlar özel camlar. Onun için 30.-TL civarı fedakarlık etmek lazım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)