Motor Toplama (Konu ile ilgili bilgili arkadaşlar)
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar
Şuanda elimde Mondial 150Zat var.Bir iki grenaj parçası kırık şuan.Yarın kısmetse grenajları tamamen söküp motor bloğunu indiricem.Grenajların kırık yerini macun ve zımpara atıp tamamen motorun kendi renginde plasti dip ile boyuyacağım.Sizce nasıl olur. Fikir olarak nasıldır ?
Reklamlar
-
srcnckn adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar
Şuanda elimde Mondial 150Zat var.Bir iki grenaj parçası kırık şuan.Yarın kısmetse grenajları tamamen söküp motor bloğunu indiricem.Grenajların kırık yerini macun ve zımpara atıp tamamen motorun kendi renginde plasti dip ile boyuyacağım.Sizce nasıl olur. Fikir olarak nasıldır ?
Youtube de "tek tabanca" ya bak onun bu konuda bir tanıtımı olmuştu. bi fikir verebilir
-
Plasiti dip boya sonradan atıyor bi yerde deneyin öle boyayın diye tavsiyede bulunabilirim , birde kırık granaj için de polyester ile ince elyaf kaplayın ve gene polyester macunu ile destekleyin zımpara sonrasında eskisi gibi olacaktır . Kolay gelsin şimdiden
-
-
Ben zamanında şöyle bir video kaydetmiştim ucuz bir lehim makinasıyla ve kırık grenaj parcasıyla yeni gibi olur yan boyalı olanlar ABS plastiktir siyah olan yerler poliprblen diryani ikisi farklı plastiktir km saatinin cevresi ve bastıhın yerler (genel olarak ) videodaki gibi yapabilirsin aynı özellikte malzeme kullan
https://youtu.be/6r8ggbYD_WU
-
-
bu siyahlar poliproblen plastik eksik kırık yerlere sıfır lastiklerin içine konan plastik destekleri tamir parçası olarak kullanabilirsin
linke tıkla aç küçük resimler var altta üstten üçüncü resim lastiğin içine bak dikdörtgen aynı malzemeden plastik var lastik ezilmesin diye çok iyi kaynıyor siyah parçalarla o yüzden özellikle belirtiyorum
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...72017018/detay
yan grenajlarda ABS plastiktir bayaz veya hafif gridir farketmez motosiklet tamircisinden kırık grenaj parçası bul aynı şekilde lastik satan yerler o plastiği parasız verir İRC lastiğin içinde var
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)