Olağanüstü çalışma , mükemmel olmuş, ancak detay verse idiniz kullanılan köpükten/renk kodundan/yapılan işlerin detayından dadından yinmezdi doğrusu.
Çalışma ilgili kısa bilgiler :
- Tüm siyah parçalar PRESTO marka 600 dereceye dayanıklı siprey boya ile boyandı yoğun zımpara ile gayet tutunan bir boya
- Grenaj renginin kodu yok çünkü oto sanayide oto boyacıya DACİA DUSTER kahvesi dedik boyadı
- Motor kısmına gelince bir sıkıntısı yoktu yağı suyu zincir ve de genel bakımları yapıldı
- Lastikler METZELER
- Sis farları vede sinyaller yenileri ile değişti , kısa ve uzun farlar zenon far ile değişti
- Ön konsol ince zımpara ile elden geçip tekrar boyandı
- Ön cam füme renk ile değişti
- Egzost komple sökülüp elden geçti PRESTON ile boyandı
- Sele Maslak oto saniyede YAĞMUR DÖŞEMECİLİK te sıfırlandı ek köpük eklendi su geçirmez dikiş ile dikildi
Ahaa tabii ya, dacia duster'de görmüştüm rengi, doğrusu motora daha çok yakışmış
güzel olmus kazasız belasız bının maliyet nedir ?
Çok güzel ayrıntılı bir çalışma olmuş.Özellikle rengine bayıldım.Şimdi Dacia'nın sitesine baktım.Sitede bu renk "Altay Yeşili" olarak geçiyor.
Fantastik, olağanüstü...
Çok teşekkür ederim Allah herkeze nasip etsin ... 5 bin tl ye satın aldık , toplam maliyeti 2 bin tl civarı birşey tuttu.
Güzel olmuş, ellerinize sağlık
Legends may sLeep.. But they never diE..!
O berbat Dacia renginin motora bu kadar yakisacagi kimin aklina gelirdi ki
7000 e canavar yapmıssın valahi hayırlı olsun tekrardan
Bu F 650 ye hastayım. Gerçi ben enjeksiyonlusunu seviyorum ama bu da bir başka güzel olmuş. İyi günler de kullanın.
Teşekkürler , almayı düşünen herkeze tavsiye ederim temiz bir tane buldunuzmu kaçırmayın diyorum
emek verilmiş evet güzel olmuş
Arkadaşlar son olarak jantları presto marka jant boyası ( gold rengi ) ile boyadım fotoğraflarını yakın zamanda paylaşıcam ... Fiyatı 17 tl tek kutu fazla fazla yetti çok sağlam boya imiş Almanlar bu işi biliyor ...
Çok güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim
Mükemmel olmuş be
Öncelikle jantların boyandıktan sonraki halleri ; boyarken bildiğimiz iskambil kağıtlarını dik olarak jant ile lastik arasına sıkıştırırsanız hiç bi yere sıçramaz küçük bir tüyo ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------
Yağ filitre ve de yağ değişimini de koymak istedim resimlerde görebilirsiniz ; netten fiitre 20 tl , yağ ise shell in 15 50 4T kullandım fabrika tavsiyesi bu yönde 20 tl 1lt si yaklaşık 2.2 lt gidiyor ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:45 ----------
Ve son olarak gidon boyama ; tamamen söktüm zımparaladım ve 600 dereceye dayanıklı presto siyah ile boyadım , kutu 25 tl
konuyu gören f650 sahibi çoktan istediği fiyatı ikiye katladı selesi siyah olsa daha güzel görünebilirdi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)