mükemmel çalışma olmuş hasta oldum desem yeridir
ruhsat durumu nedır motora renk degısımı yaptınız 180 tl bır bedelı vardı en son bıldıgım kadarıyla
Aynen dediğiniz gibi TÜV e gidip ek kağıt alıyorsunuz renk belirten ruhsata işletiyorsunuz 220 tl civarı
Hocam iyi hoş da
Çok güzel olmuş yahu,Yeni gibi olmuş tertemiz.Elinize sağlık.Çok hoş olmuş çokda güzel olmuş ehe
Teşekkür ederim , Allah herkeze nasip etsin , herkez kazasız belasız kullansın , çok güzel bir tutku ...
Maşşallah.
Sırf bunu yazmak için mesaj gönderiyorum yoksa çok pis nazarım değecekti.
Arkadaşlar ; BMW yazıları ddaha belirgin olsun diye kullandığım yöntemi paylaşmak istedim sizlerle ; bildiğiniz 50krş luk oyun hamuru iş gördü , foto çekmeyi sonradan akıl ettiğim için kusura bakmayın aşamada atlama oldu , bu yöntemi çoğu yerde kullandım motorun ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:11 ----------
Ve de ön konsolu temizledim zımparaladım ve boyadım ;
Harika deneyimler sundunuz.. çok teşekkürler.. nazar değmesin.
sele rengine bayıldım çok asi bir duruş katmış araca
İlk önce pek beğenmedim ben ama kullandıkça alıştım gibi siyah kalsamıydı diye düşünmedim değil hani
elinize,emeğinize sağlık.oldukça başarılı bir çalışma olmuş.bence kaporta ve koltuk renk uyumu harika olmuş. güle güle kullanın mı diyeyim,çabucak satın mı diyeyim.
Ellerinize sağlık, yanından geçerken bu ne yahu hurdaya çıkmış denilebilecek bir motoru dönüm dönüp bakılacak hale getirmişsiniz. Lakin satıyorum dediğinizde aklımdan şunlar geçti, 9000-10000 civarı bir para isteyeceksiniz ilgilenen arkadaş ama abi sen onu şuna mal ettin hatta kendin yazdın diyecek siz yahu kardeşim bunun başka masrafları oldu yazmadığım sisiydi boyasıydı kılıydı tüyüydü asıl önemlisi emeğiydi zamanıydı ama o yok diyecek sen abartıyorsun bilmem ne. 9000-10000 i kendim uydurdum da başınızı ağrıtacaklar gibime geliyor. Kazasız belasız kullanın
Öncelikle Teşekkür ederim herkeze , Doğru haklısınız ama ben hobi olarak toparladım yani satmaya yönelik acelem yok , başka birtane daha çalışmam olacak yakında ...
harika olmuş bravo.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)