Drift Trike yapalım & yardımlaşalım
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar bu konu başlığı altında gördüğüm kadarıyla herkes güzel proje lerle uğraşıyor öncelikle herkesi tebrik ederim bende uzun zamandır araştırdığım ve yavaştan parçalarını toplamaya başladığım sizlere açmak istedim bu konu içinde yaptığım tüm ilerlemeleri paylaşacağım şu an için fotoğraf taki parçaları topladım ve bi okadar parçanında temin yerlerini hallettim forumda benim gibi drift trike yapanlar veya yapmak isteyen ler varsa beraber bilgi tecrübe paylaşımı yapabiliriz ve bu sayede yeni bi akım olan drift trike i yaygınlaştırabiliriz ben geçen yaz motorsuzunu yapmıştım o bile çok zevkliyddi bu yaz inşallah motorlusunu yapıcam cup motoru kullanmayı düşünüyorum ön düzen mobilet ten olck arka tekerler gokart yağmur lastiğünden olcak bu araç hakkında baya araştırma yaptım sorusu olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım tabi bnmde sorularım olacak mesela ilk sorumla başlıyım dişli oranı ile ilgili cup motoruna 15 arka aksa 32 lik dişli taksam nasıl olur acaba kalkış olsun son hız olsun teşekkürler
Herkese çalışmalarında başarılar
Reklamlar
-
Yangın tüpünü nos olarak mı kullanacaksın
-
Nos a ihtiyacım yok
Benzin deposu olcak ama nos görünümlü olabilir teşekkürler.
-
CyberShooter adlı üyeden alıntı
Nos a ihtiyacım yok
Benzin deposu olcak ama nos görünümlü olabilir teşekkürler.
Bi boya bi sticker
-
Araç sarı olcak bnde Beşiktaş lıyım mavi depı yapmam sarı olur yine muhtemelen
-
Merhaba arkadaşlar çalışmalar devam ediyor oarça taoplamada baya yol katettim
Arka ön lastik ler ön düzen vs kaldı yakın zamanda tamalıycam onlarıda şimdilik tooladığım parçaların fotosunu atıyorum üretime geçtiğimde bol bol foto atıcam bu proje başlanıp yarım kalan bi proje olmuycak uzun süren ni araştırma tssarım süreci var bu kadar emeği çöpe atmam asla üretimde coşacak burası bu araçtan forumda yapan veya yapmak isteyen varsa bu başlık altında paylaşım larını ve sorularını alalım lütfen (: herkese iyi günler tekeriniz düz bassın (:
-
Ben konuyu takip ediyorum. Açtığınız gün troll sanmıştım ama iş daha ciddiye bindi sanırım. Hayırlısı olsun, şimdiden emeklerinize sağlık.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
Kolay gelsin, egzozu nereden kaça aldınız acaba?
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Ben konuyu takip ediyorum. Açtığınız gün troll sanmıştım ama iş daha ciddiye bindi sanırım. Hayırlısı olsun, şimdiden emeklerinize sağlık.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam konuyu açtığımda ilk mesajımdaki fotoda bulınan jantlara sağlam para bayıldım en baştan ciddiydim (:
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
bpak adlı üyeden alıntı
Kolay gelsin, egzozu nereden kaça aldınız acaba?
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hocam fotodaki egzoz mondial 150 zc nin kıvrımlı kısmı susturucu parçası aslında makinemde ses istemediğim için aldım bi internet sitesinden aldım 40 lira olması lazım reklam olmasın diye yazmıyım link lazımsa öm den atıyım hocam
-
uuu beybi bira mısır alıp geliyorum koltuğuma oturmayın
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
uuu beybi bira mısır alıp geliyorum koltuğuma oturmayın
Başrolde CyberShooter ile yepyeni projelere yelken açılıyor koltuklarımız revize edilmeye başlanmıştır yeriniz ayırun kaçırmayın ama önemli kısım biraz beklemeli olacak (:
-
CyberShooter adlı üyeden alıntı
Başrolde CyberShooter ile yepyeni projelere yelken açılıyor koltuklarımız revize edilmeye başlanmıştır yeriniz ayırun kaçırmayın ama önemli kısım biraz beklemeli olacak (:
tamam ya spoiler olmasın bekleriz sıkıntı yok :D
-
Çorum İl Temsilcisi
Bekliyoruz
-
Rezerve yi revize yazmışım ya la .s
Yaza inşallah üni kapansın memlektte yapacağım :D
-
Yangın tüpünden benzin deposu fikri, dahiyane (fikri araklamadıysan tabii )
Cevher var , merakla bekliyoruz.
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Yangın tüpünden benzin deposu fikri, dahiyane
(fikri araklamadıysan tabii
)
Cevher var , merakla bekliyoruz.
Orjinal bi fikir emin olabilirsiniz (:
-
01 Temmuz 2016, 04:46
Tam gaz devam et.Haftaya bende elimden geldiğince bir moped toplamaya başlıyacağım.
-
07 Temmuz 2016, 21:43
-
31 Temmuz 2016, 17:23
Arkadaşlar üzülerek belirtmek durumundayım başka bir proje ile ilgilendiğim için vaktim kalmadı vakit bulur bulmaz başlayacağım arla lastik dışında herşey tamam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)