2005 Kanuni Seyhan 150 cafe racer projesi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Daha cok fotograf
-
gün gün fotolarını ekleyip yaptığım projeyi paylaşacağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:49 ----------
Motosikletimde kullanmak üzere yurt dışından cafe racer gidon aynası, yanmaz egzoz sargısı, plakalıklı stop grubu ve amerikan serisi kurşun şeklinde sinyal takımı aldım. Ön amortörler için koruyucu körük, M gidon, hava filtresi, küçük kare plaka, plakaya arka tekerleğin soluna konumlandırıcam, ve de iki adet mat siyah motip boya aldım. Boyaları ön maşaları, amortisörleri (ön-arka), jantları, ön far ve paslı diğer aksamları boyamak için kullanıcam. Buyrun malzemelerin toplu halde resimleri
-
-
incimage adlı üyeden alıntı
Takipteyim kolay gelsin
teşekkür ederim
-
çokda önemli değil ama bilgi olsun diye yazıyorum: kanuni seyhan 150 bence Honda CM 125'in replikası,seyhan 125 suzuki GN 125'in replikasıdır
-
-
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Hadi bakalım,
Bir seyhan sahibi olarak ilgi ile takip ediyorum.
Kolay gelsin.
-
Kolay gelsin , tel cant şart .
-
Kolay gelsin. Önden yerimizi alalım.
-
Salih_T adlı üyeden alıntı
Kolay gelsin diyeyim...
sey_47 adlı üyeden alıntı
Hadi bakalım,
Bir seyhan sahibi olarak ilgi ile takip ediyorum.
Kolay gelsin.
anılbel adlı üyeden alıntı
Kolay gelsin , tel cant şart .
AHZ adlı üyeden alıntı
Kolay gelsin. Önden yerimizi alalım.
Herkese çok teşekkür ederim. Malesef kendi jantlarını kullanıcam
-
cafe racerlara bayılıyorum!!!
-
-
_S_R_ adlı üyeden alıntı
Herkese çok teşekkür ederim. Malesef kendi jantlarını kullanıcam
tel jantın görseli güzel fakat alaşım jantta tubeless lastik kullanılabilmesinden dolayı her zaman ilk tercihim olmuştur.. Bu jantları kullanman daha güzel..belki siyaha boyamak ayrı bir hava katabilir..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
Bir pazar sabahı saat 10 da başladım motoru boyamak için sökmeye... Pazartesi günü işe yine onunla gitmek durumunda olduğumdan akşama kadar zımpara ve boya işini bitirip toplamam lazımdı. Hızlı çalışmam gerektiğinden çok fazla detay fotosu çekemedim maalesef :( Ön far tası çok fazla paslandığından ve de siyah olmasını istediğimden söküp zımparaladım , ön tekerlekleri arka tekerlekleri çıkartıp balata kirlerinden ve yağlarından arındırıp iyice temizleyip zımparaladım ve tekrar temizledim boyaya hazırlandı. Ön tekerlek , arka tekerlek , ön fren diski, ön fren kaliperi, ön maşa, ön far tutucu , ön far tası, korna, arka amortisörler, arka salıncak, arka fren tamburu, ayak pegleri, hepsini çıkartıp zımparalayıp mat siyaha boyadım. Hepsi yeni gibi oldu ama çok uğraştırdılar. Temizleme , zımparalama , maskeleme baya zamanımı aldı. Motosikletin sökükmüş halinin fotolarını yüklüyorum.
Jantların temizlenmiş ve boyaya hazır hali. Yeni aldığım komple zincir dişli setini de boya öncesi taktım
Akşam hava karardığında ancak bu kadar toplayabildim. Tekelerklerin üzerine oturtup bıraktım motoru daha farını elektrik aksamını, tekerleklerin vidaları sıkılacak arka zincir ayarı falan yapılacak ama zamanım yetişmediğinden ve epeyce yorulduğumdan bu şekilde bırakmak zorunda kaldım
-
güzel çalışma ellerine sağlık, takipteyim
-
2008 Honda CBR 600RR
2005 Kanuni Seyhan 150 Cafe Racer
1978 Peugeot GL 10
-
Güzel oluyor , yanlız hava filtresi neden karburatöre direkt bağlı degil ?
-
anılbel adlı üyeden alıntı
Güzel oluyor , yanlız hava filtresi neden karburatöre direkt bağlı degil ?
Teşekkür ederim. Filtre kazanının içindeki sünger filtreyi çıkardım açık filtreyi direk buraya taktım tabir-i caizse cuk diye oturdu aslında niyetim direk karbüratöre bağlamaktı ama böyle de hoşuma gitti daha sonra kazanı komple iptal edip direk karbüratöre de bağlayabilirim. Bu arada hava emiş sesi hiç fena değil
2008 Honda CBR 600RR
2005 Kanuni Seyhan 150 Cafe Racer
1978 Peugeot GL 10
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)