Şeytan ayrıntıda gizlidir (aşama aşama fotoğraflı)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güzel olmuş emeğine sağlık.
ama sinyal yok
bir de ruhsata işletmek gerekebilir.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
-
Elinize sağlık eski haline göre on numara olmuş.. mat renk her zaman iyidiir zaten Plasti dip zamanla soyulma, solma felan yapar mı ? Bilgi verir misin Plasti Dip hakkında ?
-
teşekkür ederim ruhsata işleteceğim biraz para harcayacğım yani sinyallere de farklı füze tarzında sinyal bulacağım. ondan sonra ruhsat işlemi için fenni muayene isteyecekler onu bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:23 ----------
peypazar43 adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık eski haline göre on numara olmuş.. mat renk her zaman iyidiir zaten
Plasti dip zamanla soyulma, solma felan yapar mı ? Bilgi verir misin Plasti Dip hakkında ?
çok nazik davranılması gereken malzeme olduğu için sağlıklı degil benim amacım sadece rengi bozmadan ön fikir edinmek için yaptım. normal tabancayla gireceğim inş elime biraz para geçince. en küçük sürtünmede soyulmalar başlıyor.Çamurları temizlerken zarar görme ihtimali çok fazla
-
Yeni bir motosiklet çıkmış ortaya. Ellerine sağlık.
-
Gercekten azmin zaferi olmus.Motorun aldigi yeni sekli cok begendim.Cok guzel ve size ozel olmus.
Tekeriniz duz bassin.kazasiz belasiz
Bu calismayi bizlerle paylastiginiz icin tesekkur ederim, her zaman boyle seyler gormek mumkun olmuyor.
-
ellerine sağlık çok güzel olmuş lastik yanaklarınıda değiştirirsin diye bekledim ama değiştirmedin :D kirli kirli kaldı yanaklar. renk ve özellikle cd kalemiyle verdiğin şekiller cidden çok başarılı ticarete dökersen alırım bi dal :D
-
Ahhh bekarlik..
Zaman var....
Motoru eve bekarken sokmuslugum,hatta mekanik tamirlerim vardir..
Ama odada boyamak isin cigir atlamis hali....
Simdi motoru bahceye zor koyuyoruz...ohoooo...
Zevklker ve renkler tartisilmazmis,sen begendiysen,olmustur....
-
asker yeşili üzerine çizilen siyah çizgilere resmen bayıldım mükemmel olmuş. yanda görünen 48, arka çamurlukta ki detay bunlarda çok güzel görünüyo. tek hoşuma gitmeyen şey sadece depoda ki köpek balığı kafası oldu. bide egzozu da sarmalı bence..
-
Emeğinize sağlık , çok güzel olmuş , ön far için buluna bilinirse metal ızgara şeklinde koruma konulabilir belki sele içinde farklı birşeyler olabilirmi
-
Mis gibi olmus eline saglik.
-
Özel siparişle yeni bir motosiklet alır gibi olmuş, elinize sağlık 👍
-
Yeni bir motosiklet çıkmış ortaya sanki 👏👏👏
-
Güzel olmuş elinize sağlık. Amörtisör keçelerin patlayacak ama. Aynı olay başıma geldi boyadan sonra
-
Çok çok beğendim güzel bir iş çıkmış, elinize sağlık.
-
-
Elinize saglik harika olmus. Lastige takildim ama
-
eline sağlık
paylaşım için teşekkürler
-
Ben stock sevenlerdenim.
Ama bazen içimden geçmiyor değil.
"Ulen şu motora bi şeyler yapsam, para harcasam, alsam, taksam, uğraşsam...." felan diyorum.
Ardından kendimi petrolde yıkama makinasına 1 TL atarken buluyorum..
Tek yaptığım bu..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
Eline sağlık dostum çok güzel olmuş..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler