Şeytan ayrıntıda gizlidir (aşama aşama fotoğraflı)
Reklamlar
-
maşallah. içine de sindiyse daha diyecek laf yok.
öneri : lastik değiştir. naylon dandiklerden ve çok eski sanki. perçin fikri süper. Ya bi de o 48 yazan kısımı yenilesen. sanki 20 liraya sıfırı vardır. kırık falan göze batıyor Egzoz falan önermişler zaten.
Tekrar ellerine sağlık. Süper iş
Reklamlar
-
guven61 adlı üyeden alıntı
Yeni bir motosiklet çıkmış ortaya. Ellerine sağlık.
teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------
Kırıkpedal adlı üyeden alıntı
Gercekten azmin zaferi olmus.Motorun aldigi yeni sekli cok begendim.Cok guzel ve size ozel olmus.
Tekeriniz duz bassin.kazasiz belasiz
Bu calismayi bizlerle paylastiginiz icin tesekkur ederim, her zaman boyle seyler gormek mumkun olmuyor.
herkes bir şeyler paylaşsa elinden geldiği kadar buralar şenlenir tamamen bana özel oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:21 ----------
Yolcu0 adlı üyeden alıntı
ellerine sağlık çok güzel olmuş lastik yanaklarınıda değiştirirsin diye bekledim ama değiştirmedin :D kirli kirli kaldı yanaklar. renk ve özellikle cd kalemiyle verdiğin şekiller cidden çok başarılı ticarete dökersen alırım bi dal :D
lastik yanakları için boya yapmak çok sıkıntı oluyor. tekrar zamanım oldukça girişeceğim
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:23 ----------
Yolcu0 adlı üyeden alıntı
ellerine sağlık çok güzel olmuş lastik yanaklarınıda değiştirirsin diye bekledim ama değiştirmedin :D kirli kirli kaldı yanaklar. renk ve özellikle cd kalemiyle verdiğin şekiller cidden çok başarılı ticarete dökersen alırım bi dal :D
sizlere ücretsiz
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:27 ----------
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
Ahhh bekarlik..
Zaman var....
Motoru eve bekarken sokmuslugum,hatta mekanik tamirlerim vardir..
Ama odada boyamak isin cigir atlamis hali....
Simdi motoru bahceye zor koyuyoruz...ohoooo...
Zevklker ve renkler tartisilmazmis,sen begendiysen,olmustur....
Bekarlık sultanlıktır teşekkür ederim.. hoşuma gidiyor ama gönül isterdi ki gerçek bir chopper`ı boyayalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:30 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
asker yeşili üzerine çizilen siyah çizgilere resmen bayıldım mükemmel olmuş. yanda görünen 48, arka çamurlukta ki detay
bunlarda çok güzel görünüyo. tek hoşuma gitmeyen şey sadece depoda ki köpek balığı kafası oldu. bide egzozu da sarmalı bence..
teşekkür ederim, tam aksine köpek balığı çok hoşuma gidiyor egzozu sarmayı düşündüm fakat düz boru şeklinde olmadığı için tüplerin çok kaba görünmesin diye yapmadım ama farklı bi fikriniz varsa memnun olurum
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:32 ----------
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Güzel olmuş elinize sağlık. Amörtisör keçelerin patlayacak ama. Aynı olay başıma geldi boyadan sonra
nasıl yani? bilgilendirebilir misiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:37 ----------
ZümeR adlı üyeden alıntı
Ben stock sevenlerdenim.
Ama bazen içimden geçmiyor değil.
"Ulen şu motora bi şeyler yapsam, para harcasam, alsam, taksam, uğraşsam...." felan diyorum.
Ardından kendimi petrolde yıkama makinasına 1 TL atarken buluyorum..
Tek yaptığım bu..
her şeyden önce alet erdavat gerekli. sonra cesaret.. biz de şöyle bir tabir vardır ``Korkanın çocuğu olmaz.``
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:40 ----------
berk_cglr adlı üyeden alıntı
dostum çok güzel omuş ama perçin olayını boya yapmadan once şerit folya kestirip yapıştırıp üstüne plasti dip atsaydın off diyorum tadından yanmez o derece olurdu daha önce bir arkadaşım için yapmıştım o tarz hem 3d oluyor hemde sanki üst üste parça konmuş gibi duruyordu ama yine hoş beğendim acıkcası
teşekkür ederim şu olayı daha detaylı anlatabilir misiniz? Ve resimler varsa paylaşırsanız memnun olurum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:43 ----------
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
çok güzel olmuş, eline sağlık.
ancak çizimlerin bazı yerlerinde ufak tefek yamukluklar var, bi de o boyadığın kalemin mürekkebi motoru yıkayınca akmayacak mı?
akmıyor denedim. ona güverek bu kadar zahmete girdim
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:46 ----------
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Km saati 99999km'den sonra sıfıra dönemedi mi ?
bu külüstür motorla 10bin km + devirdim benim için bu göstergenin çok manevi değeri oluştu. ondan söktüm km telini.Ve hız göstegesine de ihityaç da duymuyorum. Artık hissettiğim hızda gidiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:50 ----------
yasdal adlı üyeden alıntı
maşallah. içine de sindiyse daha diyecek laf yok.
öneri : lastik değiştir. naylon dandiklerden ve çok eski sanki. perçin fikri süper. Ya bi de o 48 yazan kısımı yenilesen. sanki 20 liraya sıfırı vardır. kırık falan göze batıyor Egzoz falan önermişler zaten.
Tekrar ellerine sağlık. Süper iş
100bin km+ sı olduğu için kırıkların bile bende maneviyatı var. değiştirmek yerine tamir edip kullanmak beni daha mutlu ediyor
-
motoru sattık ama sorıyım resmi varsa arkadaşta ondan isterim olmadı detayı anlatırım
-
çok ilham vericiydi teşekkürler, bende 2 kutu sprey alıp depomu boyayacağım senden aldığım ilhamla...Tekrar teşekkürler ve ellerine sağlık
-
Güzel bir çalışma olmuş, güle güle kullanın
-
Emeğinize saglik cok güzel olmus.
-
-
Çok geçmiş olsunn arkadaşina birsey olmamiş neyseki. Motosiklet yeniden yapilir nasilsa. Yapilacak değişiklikler icin simdiden kolay gelsin
-
_S_R_ adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsunn arkadaşina birsey olmamiş neyseki. Motosiklet yeniden yapilir nasilsa. Yapilacak değişiklikler icin simdiden kolay gelsin
motoru öyle ya da böyle yaparız da cana zarar geldi mi telafisi yok
-
Eğer ilk fotoğrafını atıp, sonradan aşama aşama atsaydın "bu caracal değil" derdim.
Gerçekten güzel olmuş. Ellerine sağlık.
-
-
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
motor en büyük aşkım :D başkasına ihtiyaç duyulmuyor
-
Çalışma fena olmuş, yalnız metal görünümlü çizimleri beyaz veyahut gri yapsan daha mı belirgin olurdu diye düşündüm. Lastiklerde kirli gibi simsiyah olsa bi çekicilik olabilir.. [Emeğe Saygı]
-
ramcixx adlı üyeden alıntı
Çalışma fena olmuş,
yalnız metal görünümlü çizimleri beyaz veyahut gri yapsan daha mı belirgin olurdu diye düşündüm. Lastiklerde kirli gibi simsiyah olsa bi çekicilik olabilir.. [Emeğe Saygı]
şuan komple mat siyah
-
-
Ellerinize sağlık cok güzel olmuş fakat lastiklerin yanaklarını değiştirirseniz yenisiyle daha güzel olabilir
-
11 Haziran 2016, 00:21
lastiklerinin yanaklarını senmi öyle beyaz yaptın bilmiyorum ama şuan motorun tek çirkin yeri bence o lastik yanakları onlarıda halledersen tadından yenmez.
-
kursaa adlı üyeden alıntı
Ellerinize sağlık cok güzel olmuş fakat lastiklerin yanaklarını değiştirirseniz yenisiyle daha güzel olabilir
Enes Bakır adlı üyeden alıntı
lastiklerinin yanaklarını senmi öyle beyaz yaptın bilmiyorum ama şuan motorun tek çirkin yeri bence o lastik yanakları onlarıda halledersen tadından yenmez.
Lastikleri hallettim .d
http://www.motosiklet.net/forum/mt-kendin-yap-%5Bdiy-do-it-yourself%5D/169246-1-fury-nedir-2-fury-nasil-yapilir.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler